چگونه شوری قورمه سبزی را از بین ببریم ؟ (2 نکته ساده)

چطور می‌توانیم شوری قورمه سبزی را کاهش دهیم

گاهی وقت‌ها، به دلیل فراموشی یا عدم دقت، ممکن است از ادویه‌ها بیش از حد در غذا استفاده کنید و آن شور یا کم نمک شود. اگر قورمه سبزی شما شور شده است، نگران نباشید. در ادامه چند راهکار برای رفع یا کاهش شوری در قورمه سبزی خود را برای شما توضیح داده‌ایم.

روش‌های کاهش شوری قورمه سبزی

در ابتدا، از نمک به مقدار کمتری استفاده کنید. خورشت را پس از پخت می‌توانید بچشید و در صورت نیاز، به آن نمک بیفزایید. همچنین، بهتر است از نمک‌های دانه درشت استفاده کنید تا از اضافه کردن نمک‌های ریز بیش از حد جلوگیری کنید.

روش بعدی این است که پس از پخت مجدد قورمه سبزی، آن را بدون اضافه کردن نمک دیگر، با یک دیگری از خورشت‌ها ترکیب کرده و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود از دور ریختن و اسراف غذا جلوگیری شود.

اگر قورمه سبزی شما همزمان آبکی و شور شده است، می‌توانید با کم کردن مقداری از آب، به همراه اضافه کردن دیگر ادویه‌ها به جز نمک، مواد آن را تنظیم کنید.

افزودن سرکه یا آبغوره می‌تواند شوری غذا را کاهش دهد. همچنین می‌توانید از ترکیب سرکه با شکر یا آب لیمو با شکر استفاده کنید. افزودن یک قاشق غذا خوری نوشابه هم اثربخش است.

کاهش شوری با استفاده از سیب زمینی

یکی از بهترین روش‌ها برای کاهش شوری غذا، اضافه کردن تکه‌های بزرگ سیب زمینی به داخل خورشت است. این کار باعث جذب نمک موجود در غذا توسط سیب زمینی می‌شود.

همچنین می‌توانید توپک‌های کوچک خمیری با آرد گندم درست کرده و داخل خورشت قرار دهید، سپس پس از نیم ساعت اٌنها را خارج کنید.

روش دیگر این است که در طبخ برنج خورشت، از نمک استفاده نکنید تا طعم‌ها به‌طور متوازن تر در غذا همگام شوند.

 

 

 

منبع : سایت آشپزی رضیم