چگونه شربت زولبیا را درست کنیم ( 2 نکته ساده)
چگونه شربت زولبیا را درست کنیم
شربت زولبیا یک نوع شربت شیرین است که برای تهیه انواع حلواها و شربت ها و شیرینی هایی مانند زولبیا و بامیه استفاده میشود. این شربت شامل آب، شکر، زعفران و گلاب است. میتوانید به این ترکیبات هل یا پوست پرتقال و حتی عرق نعنا هم اضافه کنید. در ادامه، روش تهیه این شربت آموزش داده شده است. با ما و سایت آشپزی رضیم همراه باشید.
طرز تهیه شربت بار خانگی
مواد لازم:
آب 2 لیوان
شکر 3 لیوان
گلاب 4/1 پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ به میزان دلخواه
آب لیمو 1 قاشق مربا خوری
گلوکز 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه شربت بار:
- از ظروف ضخیم مثل ظروف چدنی برای طبخ استفاده کنید تا حرارت به خوبی منتقل شود و کیفیت شربت بهتر باشد.
- شکر و آب را در ظرف بریزید و پیش از قرار دادن بر روی حرارت، آنها را هم بزنید تا شکر حل شود. سپس ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و تا حل شدن شکر و جوشیدن آب (اگر حرارت کم باشد فقط آب تبخیر میشود و شکر میسوزد) تقریباً 10 دقیقه صبر کنید.
- بعد از این مرحله، زعفران دمکرده و گلاب را اضافه کنید و سپس آب لیمو را به مخلوط بیفزایید. پس از 3 تا 4 دقیقه، شربت شما آماده است.
- در آخر، 2 قاشق گلوکز را نیز اضافه نمایید.
نکاتی که باید حین پخت رعایت کنید
دیواره ظرف خود را در تمام مراحل پخت تمیز نگه دارید و ابتدا شکر را بریزید و بعد آب را اضافه کنید.
هنگامی که شربت شروع به قل زدن میکند، به آن دقت کنید و همیشه حرارت روی حداقل نگه دارید.
برای هم زدن شربت، از قاشق چوبی استفاده کنید تا شربت خرد نشود. قاشقهای فلزی ممکن است باعث خرد شدن شربت شوند.