چگونه با پودر کیک کیک درست کنیم ( 2 نکته ساده)
چگونه با پودر کیک کیک درست کنیم
کیک ها از محبوبترین میانوعدهها و دسرها به شمار میآیند. کیکها را میتوان به دستههای مختلفی تقسیم کرد. مانند کیک صبحانه، کیک تولد، کیک اسفنجی، کیک شکلاتی، کیک خانگی و انواع دیگر کیکها. کیک را میتوان از راههای بسیاری تهیه کرد که آسانترین آن خرید کیک آماده از قنادیها است. اما روش دیگری نیز برای تهیه کیک وجود دارد. پختن کیک به روش خانگی یکی از روشهای مرسوم و محبوب بین علاقهمندان به این حرفه است.
پختن کیک به روش خانگی نیز روشهای مختلفی دارد. روش اول که سختتر نیز است، تهیه تک تک مواد اولیه مورد نیاز برای پخت کیک و اضافه کردن آنها به مقدار لازم در طول تهیه کیک است. اما دیگر روش پختن کیک خانگی که آسانتر از روش اول است، استفاده از پودر کیک است. حال اگر برای شما هم به دنبال روش درست کردن کیک با استفاده از پودر کیک هستید، ادامه مطلب را از دست ندهید. زیرا به سادهترین و کاملترین روش ممکن این کار آموزش داده شده است. همراه سایت آموزشی رضیم باشید.
طرز تهیه کیک به کمک پودر کیک
تخممرغ، روغن، شیر یا آب و پودر کیک، مواد اولیه ثابت در درست کردن کیک هستند. در مرحله اول، فر را روشن میکنیم و برای چند دقیقه منتظر میمانیم تا به اندازه کافی داغ شود. سپس تخممرغها را در ظرفی مناسب با همزن به مدت پنج دقیقه و تا مقداری که به خوبی کف کند، هم میزنیم. سپس شیر یا آب و روغن را به تخممرغها اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم. پس از آن پودر کیک را با طعم دلخواهی که تهیه کردهایم، به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم. در مرحله آخر، مواد را در قالب میریزیم و در درون فر قرار میدهیم تا کیک به خوبی بپزد.
سخن پایانی
اگر شما جزو آن دسته افرادی هستید که به کیکپزی علاقهمندید، اما هنوز مبتدی هستید و تجربه کافی در اندازه مواد اولیه، روش پختن کیک و یا وقت کافی برای درست کردن کیک ندارید، استفاده از پودر کیک بهترین گزینه است.