چگونه آش دوغ ترش را شیرین کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه آش دوغ ترش را شیرین کنیم؟

آش دوغ، یک غذای خوشمزه و محبوب در فرهنگ ترک‌زبانان است. این غذا از موادی مانند دوغ، برنج، نخود و سبزی‌جات تهیه می‌شود. اگر طعم ترش برای شما جذاب نیست، بهتر است از آش دوغ خودداری کنید و در صورت تمایل می‌توانید از دوغ ملایم‌تر یا ماست به جای دوغ استفاده کنید.

در این مقاله به شما نحوه تبدیل آش دوغ ترش به شیرین را آموزش می‌دهیم. پس با ما همراه باشید تا از طعم خوشایند این غذا لذت ببرید.

علت ترش شدن آش

عامل اصلی ترش شدن آش دوغ، استفاده از دوغ ترش است. قبل از شروع پخت غذا، از ترشی دوغ مطلع شوید و در صورت تمایل به شیرین کردن غذا، از دوغ یا ماست با کمتر ترشی استفاده کنید.

شیرین کردن آش دوغ

در صورت ترش شدن آش دوغ پس از پخت، چند روش ساده می‌تواند به شما در شیرین کردن آن کمک کند. می‌توانید با اضافه کردن ماست شیرین یا دوغ شیرین به آش، طعم ترش آن را اصلاح کنید. همچنین افزودن کمی جوش شیرین نیز می‌تواند به کاهش ترشی آش کمک کند.

منبع : سایت آشپزی رضیم