چرا پاستا سفت میشود ؟ ( 2 نکته ساده)
چرا پاستا سفت میشود ؟
وقتی مواد غذایی مثل پاستا رو پخت میکنید، اتفاق میفته که گاهی همون پاستا خیلی سفت میشه. برای جلوگیری از این اتفاق، ابتدا بعد از آبکش کردن پاستا، سعی کنید زودترش از آب بردارید تا از بین بره. خیلی مهمه که پاستاها زیاد زمان تو آبکش نمونن، چون اگه زیاد باقی بمونن، ممکنه خیلی سفت بشن و طعم بدی بهشون بده. پس باید حواستون باشه که زمان زیادی تو آبکش نگه ندارید.
راهکارهایی برای سفت نشدن پاستا
اگه نمیخواید که پاستا خیلی سفت بشه، بلافاصله بعد از آبکش کردن پاستاها، سس روشون بریزید. اینطوری از اونجا که پاستاها زیاد تو آبکش نموندن، نشاستهشون رفته و سفت نمیشن. میتونید بعد از آبکش، پاستاها رو تو قابلمه بریزید و دم بگیرید. اینقدر مهمه که بعد از آبکش، سس رو اضافه کنید.
نپختن پاستا دلیل مهم سفت شدن آن
یکی از دلایلی که پاستا ممکنه خیلی سفت بشه اینه که به خوبی نپزیده شه. وقتی پاستاهای فرمی رو تو آب جوش میریزید، باید 20 دقیقه تو آب جوش بمونن. اگه زیاد تو آب جوش بمونن، شفته و ناخوشمزه میشن. پس از نگهداشتن زیاد تو قابلمه خودداری کنید.
برای چک کردن اینکه پاستا پخته یا نه، بعد از 20 دقیقه یکی از پاستاها رو از قابلمه در بیارید. اگه سفت بود، نباید اونو بردارید. اگه میخواید پاستارو بدون دم کشیدن بخورید، حواستون به خوبی جلب کنید که خوب پز بشن.