چرا شیرینی لطیفه پف نمی کند؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی لطیفه پف نمی‌کند؟

برای درست کردن یک شیرینی لذیذ و با بافت خوب در خانه باید از تعدادی تکنیک و حرفه‌ای کردن ها استفاده کنید. در این مقاله، ما قصد داریم به شما در پاسخ به سوال “چرا شیرینی لطیفه پف نمی‌کند؟” کمک کنیم و عوامل مختلفی که برای این موضوع موثرند را بررسی کنیم. پس تا آخر با ما همراه باشید.

1- مقدار بیکینگ پودر؛ یک عامل موثر در پف کردن شیرینی لطیفه

استفاده از بیکینگ پودر یکی از مهمترین مواد در پخت انواع شیرینی است. مقدار استفاده از این ماده برای پف کردن شیرینی لطیفه بسیار حائز اهمیت است. باید همیشه به این نکته توجه داشته باشید که اگر از بیکینگ پودر به مقدار کافی استفاده نکنید، شیرینی‌ها به اندازه مورد انتظار پف نمی‌کنند. همچنین، اگر از حد زیادی آن استفاده کنید، شیرینی شما ممکن است طعم تلخی بگیرد.

2- الک کردن آرد و هم زدن سفیده‌های تخم مرغ را فراموش نکنید!

برای دیدن پف کردن شیرینی لطیفه پس از پخت آن‌ها، حتماً باید آرد را سه بار الک کنید. اگر این کار را انجام ندهید، بافت مورد نظرتان به دست نخواهد آمد. همچنین، یکی دیگر از عوامل مهم در پف کردن شیرینی، هم زدن خوب تخم‌مرغ است. اگر تخم‌مرغ‌ها به خوبی هم زده نشوند، شیرینی‌ها پف نمی‌کنند.

3- پف کردن شیرینی لطیفه در دمای مناسب فر

یکی از دلایل مهمی که باعث می‌شود شیرینی لطیفه پف نکند، دمای نامناسب فر است. بسیاری از افراد اهمیت این دما را در کیفیت بافت شیرینی‌های پخته شده نادیده می‌گیرند. برای به دست آوردن یک بافت ایده آل در شیرینی لطیفه حتماً باید فر را پیش از زمان پخت گرم کنید و سینی حاوی شیرینی‌ها را در طبقه میانی فر قرار دهید. همچنین، در طول پخت، سعی کنید درب فر را باز نکنید تا شیرینی‌ها به مدت معینی در دمای مناسب پخته شوند.

در این مقاله سعی کردیم علت عدم پف شدن شیرینی لطیفه را بررسی کنیم و راه‌حل‌های مناسب را معرفی کنیم. امیدواریم با امتحان این روش‌ها، بتوانید یک شیرینی لطیفه خوشمزه و با کیفیت تهیه کرده و لذت ببرید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی