چرا زولبیا به ته ظرف میچسبه ( 2 نکته ساده)

چرا زولبیا به ته ظرف میچسبه

زولبیا یکی از شیرینی‌های محبوب ماه رمضان است که از نشاسته گل و ماست چرب تهیه می‌شود. اما به دلیل میزان زیاد قند و چربی که دارد، توصیه نمی‌شود برای افراد دیابتی. این شیرینی را می‌توانید در منزل خود تهیه کنید، اما برای اینکه زولبیا به ته ظرف نچسبد، باید توجه کافی به جزییات داشته باشید. اگر همیشه با مشکل چسبیدن زولبیا به ته ظرف روبه‌رو هستید، پیشنهاد می‌شود این مطلب را به دقت مطالعه کنید و با آموزش آشپزی سایت رضیم همراه باشید.

دستور پخت زولبیا خانگی

برای تهیه این شیرینی به مواد زیر نیاز دارید:

آرد : ۱.۵ قاشق غذا خوری

نشاسته : ۲۰۰ گرم

ماست : ۱۵۰ گرم

روغن جامد : نصف قاشق مربا خوری

آب یا گلاب : ۱ قاشق سوپ خوری

جوش شیرین : نصف قاشق چای خوری

زعفران حل شده : ۱ قاشق چای خوری

برای پخت زولبیا، ابتدا نشاسته و ماست را با هم مخلوط کنید. می‌توانید نشاسته را پودر کنید تا بهتر درون ماست حل شود. روغن جامد را نیز به مواد اضافه کرده و هم زدن مواد را آغاز کنید. سپس آب یا گلاب غلیظ به همراه زعفران را اضافه کنید. در مرحله بعد، جوش شیرین را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید، سپس مخلوط را از صافی عبور دهید تا ناخالصی‌ها جدا شوند.

روغن را به اندازه کافی در ظرف گرم کنید و مواد زولبیا را داخل قیف مناسبی بریزید. منتظر بمانید تا روغن داغ شود سپس مواد را به شکل دایره‌هایی که یکدیگر را قطع می‌کنند داخل روغن بریزید تا زمانی که طلایی و طراحی‌هایی روی آن شکل بگیرد. در آخر، شیرینی را مستقیما داخل شهد بندازید و پس از مدتی بیرون بیاورید و روی صافی بگذارید تا اضافه‌ی شهد جذب شود. لذت ببرید!

چه کنیم شیرینی به کف ظرف نچسبد؟

وقتی روغن را در ظرف می‌ریزید، مطمئن شوید که مقدار آن کافی است تا مواد در آن شناور بمانند. اگر مقدار روغن کم باشد، ممکن است مواد به ته ظرف چسبند و شیرینی خراب شود.

همچنین، دمای مناسب روغن نیز حائز اهمیت است. روغن باید داغ به اندازه‌ای باشد که هنگام ریختن مواد داخل آن، فوراً بپزد و شناور شوند.

منبع : سایت آشپزی رضیم