چرا رشته آش خمیر می شود؟ ( 2 نکته ساده)
چرا رشته آش خمیر می شود؟
آش یک غذای خوشمزه و زمانی بوده که همه ما را به خاطر جمعشدن و طعم خوب آش در خانه مادربزرگ فرا میخواند. اما برای اینکه آش خوردنی و لذیذ باقی بماند، باید توجه کنیم که چگونه رشته را اضافه کنیم تا خمیری نشود. در این مقاله قرار است دلایل خمیر شدن رشته آش را بررسی کنیم. همراه با سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
علت خمیر شدن رشته آش
- زمان اضافه کردن رشته به آش: وقتی رشته را به آش اضافه میکنید باید توجه داشته باشید که زمان مناسب آن چیست. بهتر است رشته را وقتی زیاد پخته نشده و نریزد اضافه کنید. تقریبا باید زمان دو سوم پخت رفته باشد.
- زیاد جوشیدن رشته در آش: اگر رشته بیش از حد در آش جوش بپذیرد، باعث خمیر شدن آن میشود. بنابراین باید بعد از اضافه کردن رشته به آش، توجه کنیم که زیاد نجوشد.
- هم زدن بیش از اندازه آش: پس از اضافه کردن رشته، نباید آش را زیاد هم بزنیم. این موضوع ممکن است باعث شکستن رشته و خمیر شدن آن شود.
- انتخاب رشته مناسب: استفاده از رشتههای شرکتی به عنوان رشته آش مناسبتر است. رشتههای دست ساز هر چند طعم خوبی دارند، اما برای جلوگیری از خمیر شدن بهتر است از رشتههای شرکتی استفاده شود.
- مقدار مناسب رشته آش: حتما مقدار رشته را بر حسب نیاز و به میزان مناسب اضافه کنید تا رشتهها به هم نچسبند و خمیر نشوند.
- انتخاب قابلمه صحیح: قابلمه باید به اندازه مناسبی باشد که بعد از اضافه کردن رشته، جا برای پختن داشته باشد و رشتهها به هم نچسبند و خمیر نشوند.
سخن پایانی
با رعایت تمامی نکات بالا، مطمئنا رشته آش شما خمیر نخواهد شد. امیدوارم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.