چرا خیار شور لیز میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا خیار شور لیز میشود ؟

وقتی خیار شور ما لیز میشه یه مشکل بزرگه. خیلی از ما تو خونه سعی می‌کنیم خیارشور خودمونو درست کنیم. اما برای اینکه خیارشور خوشمزه و خوشخوک بشه، باید به همه چیزهایی که برای درست کردن اینن چاشنی نیاز داریم، توجه کنیم. اگه می‌خوای خیارشورهات تر و خوشمزه بشن، باید از نمک مناسب استفاده کنی. اگه نمک کافی نباشه، خیارها حتما لیز میشن. نمک باعث جلوگیری از رشد باکتریه. پس حتما نمک و آب رو به درستی انتخاب کن. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باش.

راهکار برای لیز نشدن خیار شور

یه راهکار مهم برای جلوگیری از لیز شدن خیار شور، حل کامل نمک توی آب گرمه. وقتی آب ولرم شد، می‌تونی خیارها رو بهش اضافه کنی. بعضی از خانم‌ها نمک رو روی خیارها میریزن که این کار اشتباهه. برای جلوگیری از لیز شدن خیارشور، بهتره از نمک دریایی استفاده کنی. نمک‌های دارای ید، گزینه مناسبی برای درست کردن خیارشور نیستن. یکی از دلایل اصلی لیز شدن خیارشور، استفاده از آب جوش نکرده‌س.

بعضی از خانم‌ها برای سرعت در تهیه خیارشور از آب شیر استفاده می‌کنن. آب شیر دارای کلره که می تونه خیارشور رو لیز کنه و کپک بزنه. حتما از آب شیر برای تهیه خیارشور استفاده نکن. اگه می‌خوای خیارشورهات خوشمزه و تر شن، اول باید آب رو بجوشونی و بعد نمک رو اضافه کنی.

نمک مورد استفاده برای جلوگیری از لیز شدن خیار شور

نسبت آب و نمک توی ظرف خیارشور رو به درستی بررسی کن و بعد ازشون برای تهیه خیارشور استفاده کن. یکی از مهمترین دلایل لیز شدن خیارشور، عدم استفاده از ادویه و سبزیجات تازه‌س. اگه از ادویه، سرکه و سبزیجات تازه استفاده نکنی، خیارها حتما لیز می‌شن و شکل خوبی توی ظرف ندارن.

منبع : سایت آشپزی رضیم