طرز تهیه کیک هویج و گردو کافی شاپی (پف زیاد با شیر)

از این کیک هویج و گردو می‌توانید بهترین روش را پیدا کنید. این کیک نرم و خوشمزه است. پس این دستور را نگهداری کنید و برای عزیزانتان بفرستید.

مواد لازم برای کیک هویج و گردو:

( یک لیوان معادل ۲۰۰ میلی‌لیتر)

تخم‌ مرغ: ۴ عدد

شکر: یک لیوان

شیر: یک لیوان

روغن مایع: کمی بیشتر از نصف لیوان

وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

مغز گردوی خرد شده: یک لیوان

هویج رنده شده: ۳ عدد

پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری

آرد: ۲ لیوان

بیکینگ پودر: ۱ و نیم قاشق چایخوری

طریقه تهیه کیک هویج و گردو:

ابتدا تخم‌ مرغ ها و شکر را با همزن حدود ۵ دقیقه می‌زنیم تا حجمشان بیشتر شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس وانیل، آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مرحله‌ها به آن اضافه کرده و همه را با همزن می‌زنیم. در نهایت هویج های رنده شده، مغز گردو و دارچین را اضافه کرده و با حرف نرم می‌زنیم. مواد را در قالب چرب کرده شده می‌ریزیم و در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه می‌پزیم. سپس با خلال دندان، تست می‌کنیم و پس از خنک شدن، از قالب خارج می‌کنیم.

لینک منبع

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا