طرز تهیه کیک هویج و گردو کافی شاپی (پف زیاد با شیر)
از این کیک هویج و گردو میتوانید بهترین روش را پیدا کنید. این کیک نرم و خوشمزه است. پس این دستور را نگهداری کنید و برای عزیزانتان بفرستید.
مواد لازم برای کیک هویج و گردو:
( یک لیوان معادل ۲۰۰ میلیلیتر)
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: یک لیوان
شیر: یک لیوان
روغن مایع: کمی بیشتر از نصف لیوان
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
مغز گردوی خرد شده: یک لیوان
هویج رنده شده: ۳ عدد
پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
آرد: ۲ لیوان
بیکینگ پودر: ۱ و نیم قاشق چایخوری
طریقه تهیه کیک هویج و گردو:
ابتدا تخم مرغ ها و شکر را با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا حجمشان بیشتر شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. سپس وانیل، آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مرحلهها به آن اضافه کرده و همه را با همزن میزنیم. در نهایت هویج های رنده شده، مغز گردو و دارچین را اضافه کرده و با حرف نرم میزنیم. مواد را در قالب چرب کرده شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم. سپس با خلال دندان، تست میکنیم و پس از خنک شدن، از قالب خارج میکنیم.