طرز تهیه کیک هویج آمریکایی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
من یه قالب کیک بزرگ در ارتفاع ۱۲ سانتیمتر و طول و عرض ۲۷ سانتیمتر ساختم. با این قالب میتونم دو برابر کیک هویج رو درست کنم. یعنی اندازهی قالبم بزرگتره.
اما اگه میخواهید کیک با مقدار ۴ تخم مرغ درست کنید، قالبی به ابعاد ۱۰ در ۲۲ سانتیمتر مناسبه.
برای کسانی که اصلا طعم هویج رو دوست ندارند، باید بگم که این کیک به طعم هویج نمیرسه چون مقدار هویجش کمتره و طعم خیلی ملایمی داره.
مواد لازم برای کیک هویج آمریکایی
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد: ۳۰۰ گرم (یک لیوان آرد ۱۵۰ گرم هست، پس دو لیوان)
شکر: ۳۰۰ گرم (یک لیوان شکر ۲۳۰ گرم هست، میشه یک لیوان کامل و یک سوم لیوان)
روغن: ۲۰۰ گرم (یک لیوان روغن ۲۲۰ گرم هست، میشه یک لیوان سرخالی)
هویج خام رنده شده: ۱ لیوان
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
رنده پوست لیموترش یا پرتقال: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
دارچین: نصف قاشق چایخوری
گردو ریز شده: ۱۰۰ گرم (میتونید مقدار گردو رو کم یا زیاد کنید یا حتی حذف کنید)
طرز تهیه کیک هویج آمریکایی
تخم مرغ رو با شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا به رنگ کرم روشن در بیاد. سپس به ترتیب روغن، هویج، وانیل، رنده پوست لیمو یا پرتقال، دارچین و گردو رو بهش اضافه کنید و هم بزنید.
بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید و سه بار الک کنید. در آخر آرد رو به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
قالب کیک رو با روغن چربکننده بپوشونید و مایه کیک رو به طور یکنواخت داخلش ریخته و قالب رو توی فر پیش از اینکه روش حرارت ۱۷۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد احتراق روشن کنید، بذارید. بعد از ۴۰-۴۵ دقیقه پخت، کیک رو بذارید تا خنک شه.
*همونطور که قبلا گفتم، من معمولا کیکم رو توی قابلمه درست میکنم و روششو هم قبلا توضیح دادم. برای افرادی که دوست دارند کیک بدون استفاده از فر درست کنن، میتونن در هشتگ #کیک_بدون_فر مطالب مرتبط رو ببینن.