طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی موزارلا خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
سالاد گوجه فرنگی موزارلا
این سالاد گوجه فرنگی موزارلا یکی از خوشمزهترین سالادهای تابستانیه! من به شخصه فکر میکنم این سالاد بهترینشو داره! توش چیزهای خیلی خوبی مثل سیر، موزارلا، گوجهفرنگی تازه، ریحان و بالزامیک هست.
این اون موادی هستن که نیاز دارین:
ۓ ۓفی ریحان خرد شده
ۓفی روغن زیتون
۲ قاشق چایخوری آب لیمو
۲ حبه سیر کوچک (یا ۱ حبه بزرگ)، رنده شده
ۓفی نمک
ۓ – ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۲ موزارلا مرواریدی (توپهای کوچولو)
گوجهفرنگی گیلاسی
سرکه بالزامیک
مرینیت: روغن زیتون، آب لیمو، سیر رنده شده، نمک، پودر فلفل قرمز رو با هم تو یه کاسه مخلوط کنید تا هم بشن. برگهای خرد شدهی ریحان و موزارلا رو به مخلوط اضافه کنید. رویش بپوشونید و حداقل یک ساعت در دمای اتاق و اگه میتونید برای ۲۴-۳۶ ساعت تو یخچال بذارید.
گوجه فرنگی: یک ساعت قبل از سرو سالاد روی گوجهفرنگیها بریزید. موزارلا رو از مرینیت در بیارید و به گوجهفرنگیها اضافه کنید (روغن رو دور نریزید!) برگهای خرد شدهی ریحان و کمی نمک اضافه کنید و تقریباً ۲ قاشق غذا خوری روغن رویش بریزید و مخلوط کنید.
قبل از سرو به سالاد اجازه بدید حداقل یک ساعت مزه بگیره. قبل از سرو طعم کنید و اگه لازمه با روغن مرینیت یا نمک تنظیمش کنید. سرکه بالزامیک رو روش بریزید و سرو کنید.
خوشمزهترین سالاد تابستونی آمادهست!
سایت آموزش آشپزی رضیم