طرز تهیه تارت زرد آلو خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم تارت زرد آلو

برای خمیر تارت: یک لیوان آرد خوب، ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه، ۱.۳ لیوان شکر ریز، وانیل پودری

برای خمیر پنیری: ۱۲۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر لبنه بی نمک، ۱ تخم مرغ، وانیل، آرد، شکر ریز

برای رویه: شش عدد زردآلو خرد شده، پرک بادام

طرز تهیه تارت زرد آلو

ابتدا فر را به دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید. مواد خمیری را با هم مخلوط کرده و در قالب تارت می‌ریزیم. سپس خمیر را می‌پزیم و کرم پنیری را روی آن می‌ریزیم و زردآلوها و پرک بادام را اضافه می‌کنیم.

فر را دوباره روشن کرده و تارت را برای ۳۰ دقیقه دیگر می‌پزیم تا طلا رنگ شود. سپس زیر تارت را روشن کرده و آن را برای ۵ دقیقه دیگر زیر گریل قرار می‌دهیم تا روی آن طلا رنگ شود.

با طرز تهیه دوم همراه باشید تا یک تارت زردآلو خوشمزه و جذاب بپزید.

روش دوم طرز تهیه تارت زرد آلو

تارت زردآلو با طعم شیرین و آبدار زردآلو، یک دسر تابستانی خوشمزه است. این دسر زیبا و خوشمزه مناسب برای هر مناسبتی است. در ادامه، طرز تهیه این دسر جذاب را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • برای خمیر تارت:
    • ۲۵۰ گرم آرد
    • ۱۰۰ گرم کره
    • ۵۰ گرم شکر
    • ۱ عدد زرده تخم‌مرغ
    • ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد
  • برای پر کردن:
    • ۳۰۰ گرم زردآلو خرد شده
    • ۱۰۰ گرم شکر
    • ۱ قاشق چای‌خوری وانیل
    • ۲۰۰ میلی‌لیتر خامه صبحانه
    • ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (اختیاری)

مراحل تهیه:

  1. تهیه خمیر تارت:
    • آرد و شکر را با هم مخلوط کنید.
    • کره را اضافه کرده و مخلوط کنید تا به‌وسیله انگشت‌هایتان شبیه خرده نان شود.
    • زرده تخم‌مرغ و آب سرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر تهیه شود.
    • خمیر را توپی درآورید، در سلفون بپیچید و در یخچال ۳۰ دقیقه قرار دهید.
  2. پخت خمیر:
    • فر را به دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
    • خمیر را از یخچال خارج کرده، روی سطح آردپاشی شده به ضخامت ۳ میلی‌متر باز کنید.
    • خمیر را در قالب تارت قرار دهید و روی آن چند سوراخ ایجاد کنید.
    • خمیر را تا طلایی شدن به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.
  3. آماده‌سازی پر کردن:
    • زردآلوها، شکر، وانیل و نشاسته ذرت را در یک کاسه مخلوط کنید و مخلوط را می‌گذارید تا طعم‌ها مخلوط شوند.

تهیه تارت زردآلو:

– زردآلو را روی خمیر پخته شده بریزید و به آرامی پخش کنید.
– خامه را روی زردآلو بریزید و با قاشق مخلوط کنید تا ترکیب شود.
– تارت را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر در فر بپزید تا رویه کمی سفت شود و زردآلوها نرم شوند.

سرو:

– تارت را از فر خارج کنید و کمی خنک کنید. سپس برش زنید و می‌توانید با خامه یا میوه‌های تازه سرو کنید.

نکات کلیدی:

– برای بهترین طعم از زردآلو تازه و رسیده استفاده کنید.
– مقدار شکر را بسته به شیرینی زردآلوها تنظیم کنید.
– خمیر را به خوبی پخته کنید تا تارت ترد و خوشمزه شود.

پرسش‌های متداول:

1. می‌توانید از میوه‌های دیگر مانند هلو یا انبه استفاده کنید.
2. می‌توانید خمیر را از قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید.
3. تارت را در یخچال نگهداری کرده و در عرض ۲ تا ۳ روز مصرف کنید.
4. می‌توانید تارت پخته شده را در فریزر نگهداری کنید، قبل از سرو در یخچال ذوب شود.

امیدوارم این راهنما به شما کمک کند تا یک تارت زردآلو خوشمزه درست کنید! اگر سوالی دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم!