شیرینی نارگیلی خشک شده را چگونه نرم کنیم؟ (2 نکته ساده)

نحوه نرم کردن و نگه‌داری شیرینی نارگیلی خشک‌شده

برخی از شیرینی‌ها مثل شیرینی نارگیلی پس از مدتی خشک می‌شوند. خوشبختانه برای نرم کردن دوباره این شیرینی‌ها روش‌هایی وجود دارد. در اینجا با آموزش آشپزی رضیم همراه باشید تا بدانید چطور شیرینی نارگیلی خشک‌شده را نرم کنید.

اگر تمام استانداردهای پخت شیرینی نارگیلی را رعایت کرده‌اید و شیرینی خوبی درست کرده‌اید، ممکن است ابتدا نرم باشند اما پس از مدتی این نرمی را از دست می‌دهند. باید به یک نکته مهم در مورد نگهداری شیرینی نارگیلی توجه کنید. این نوع شیرینی‌ها در یخچال سریع خشک می‌شوند زیرا هوای آن‌ها خشک است. برای جلوگیری از خشک شدن شیرینی نارگیلی حتماً باید آن‌ها را درون یک کیسه پلاستیکی درب‌دار قرار داده و هوای آن را خارج کنید. سپس کیسه را داخل یخچال قرار دهید. با این حرکت ساده می‌توانید از خشک شدن شیرینی‌ها جلوگیری کنید.

برای نرم کردن شیرینی خشک‌شده، می‌توانید آن‌ها را کمی نمدار کنید و سپس آن‌ها را به تدریج داغ کنید. این داغ کردن باید به طور ملایم و تدریجی انجام شود. در نهایت، شیرینی نارگیلی داغ کرده را در محیط مناسب با دمای ایده‌آل قرار دهید تا از خشک شدن آن جلوگیری کنید.

نرم کردن شیرینی با مایکروویو

برای نرم شدن شیرینی نارگیلی می‌توانید آن‌ها را کمی در مایکروویو گرم کنید. این گرم کردن باید بسیار ملایم باشد. بعد از 10 دقیقه گرم کردن شیرینی‌ها در مایکروویو، آن‌ها نرم خواهند شد. این کار باعث می‌شود لذت خوردن از شیرینی‌های نارگیلی بیشتر شود.

برای تهیه شیرینی نارگیلی باید نکات خاصی را رعایت کنید، به عنوان مثال اگر مقدار تخم‌مرغ استفاده شده برای شیرینی نارگیلی کم باشد، ممکن است شیرینی‌ها زودتر خشک شوند. افزودن کمترین مقدار روغن هم می‌تواند باعث خشک شدن سریع شیرینی نارگیلی شود. برای داشتن شیرینی نارگیلی نرم، حتماً به تناسب مواد آن توجه کنید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی