خمیر پیراشکی چقدر باید بمونه ؟ ( 2 نکته ساده)
چقدر باید خمیر پیراشکی بمونه؟
یکی از مواد اصلی برای پخت پیراشکی، خمیره. برای درست کردن خمیر پیراشکی نیاز به استفاده از مواد مناسبی دارید. آب، روغن، تخم مرغ، آرد، شکر، خمیرمایه و نمک از مواد اصلی هستند که برای این خمیر استفاده میشن. حواستون باشه که هر ماده رو باید به مقدار مشخصی اضافه کنید تا خمیر مناسبی برای پیراشکی تولید بشه. بهتره خمیر زیادی برای پیراشکی استفاده نشه چون طعم خوبی نخواهد داشت. بنابراین، حواستون باشه که خمیر به مقدار مناسب تهیه بشه.
برای تهیه خمیر مناسب پیراشکی باید چه نکاتی رو رعایت کنید؟
یکی از نکات مهم برای تهیه خمیر پیراشکی اینه که زمانی که خمیرتون پف میکنه رو چک کنید. برای پف شدن خمیر به حدود یک ساعت زمان نیازه. برای اینکه بهتر پف کنه میتونید خمیر رو نزدیک یا در کنار یه بخاری یا مکان گرم قرار بدید. یادتون باشه که خمیر در مکان سرد پف نمیکنه و این باعث میشه غذاتون خوشمزه نشه. برخی فکر میکنن برای پف کردن خمیر باید خمیر رو تو یخچال بذارن، این اشتباهه چون وقتی خمیر در محیط سرد قرار بگیره پف نمیکنه.
چگونگی بافت منسجم خمیر پیراشکی چطوره؟
هنگامی که خمیر پیراشکی به خوبی پف کنه، بافت منسجم و مناسبی خواهد داشت. اگر میخواید بفهمید که خمیر پف کرده و دیگه بیشتر نمیپفه باید توده هوایی خمیرتون رو بررسی کنید. اگر توده هوای زیادی در خمیر شکل گرفته باشه یعنی خمیرتون به خوبی پف کرده. پف کردن و توده هوا در خمیر دو نشانه مهم برای منسجم بودن خمیر هستن. بعد از آمادهسازی خمیر اگر به خوبی ورز بدید، بافت بهتری از خمیر برای پختن غذا دریافت میکنید.