برای نرم شدن پاستیل چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)
چطور میتوان پاستیل را نرم کرد؟
پاستیل یکی از خوراکیهای خوشمزه است که طعمهای مختلفی دارد و بسیاری از افراد از آن لذت میبرند. برای حفظ طعم و کیفیت پاستیل، باید آن را در محیط خنک و خشک نگهداری کنید و از نور مستقیم آفتاب دور نگهدارید. حالا به همراه سایت آشپزی رضیم باشید.
نکات مهم برای نگهداری از پاستیلهای خوشمزه
پس از باز کردن بسته پاستیل، باید آن را در ظروفی با درب نگهداری کنید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود. آلودگی و گرد و غبار میتواند باعث چسبندگی و از بین رفتن طعم خوشمزه پاستیل شود. بهتر است هرگز از مدلهای فلهای پاستیل خریداری نکنید، زیرا بهداشتی نیستند و به سرعت خشک میشوند.
ترفندهای نرم کردن پاستیل
اگر پاستیلها خشک شدهاند و میخواهید آنها را نرم کنید، باید روشهای مختلف نرم کردن پاستیل را بیاموزید. در غیر اینصورت، پاستیلها قابل استفاده نخواهند بود. میتوانید پاستیل را با چای میل کنید یا آنها را در ژله قرار داده و صبر کنید تا نرم شوند. بسیاری از افراد تکههای پاستیل را درون ژله میگذارند تا نرم شوند و با ژله میلایند. حواستان باشد که پاستیل را به آب جوش نندازید، زیرا این کار میتواند باعث از بین رفتن طعم و کیفیت پاستیل شود. به جای آب جوش، میتوانید از روشهای دیگری مانند قرار دادن آن در بستههای خاص با رطوبت استفاده کنید.