برای تهیه زولبیا از چه آردی استفاده کنیم ( 2 نکته ساده)
چطور برای درست کردن زولبیا از چه نوع آردی استفاده کنیم
زولبیا یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب ماه مبارک رمضان است. خیلی از خانم ها این شیرینی را خانگی درست میکنند که بهتر و سالمتر از نسخه های آماده است. زولبیا از نشاسته، آرد و ماست تهیه میشود. اگر میخواهید بدانید چطور این شیرینی را درست کنید، این مطلب را بخوانید و همراه با سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
نحوه طبخ زولبیا
مواد لازم
نشاسته گل 1 لیوان
ماست 1 لیوان
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری
مواد شربت
آب 2 لیوان
شکر 3 لیوان
گلاب 4/1 پیمانه
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
آب لیمو 1 قاشق مرباخوری
نحوه تهیه شربت زولبیا:
- آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیافتد.
- زعفران دم کرده غلیظ را با گلاب به مواد اضافه کنید و سپس آب لیمو را هم اضافه کنید (میتوانید از جوهر لیمو هم استفاده کنید تا شربت شما شکرک نشود).
- بعد از آنکه مواد به خوبی مخلوط شدند، شربت شما آماده است.
نحوه تهیه زولبیا:
- نشاسته و ماست را در ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته تماما حل شود.
- آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و همه را با هم میزنید.
- زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
- ظرف را بافیلم سلفون بپوشانید و برای یک ساعت در محیط خانه قرار دهید تا مواد حبابی شوند.
- مواد را دوباره هم بزنید و سپس آنها را در قیف بریزید.
- روغن باید گرم باشد تا مواد به ظرف چسبند. برای امتحان دمای روغن، یک قطره از مواد را در روغن بریزید. اگر سریع جوانه زده، یعنی دمای روغن مناسب است. مواد را به شکل دایرهای در روغن بریزید و از هر دو طرف سرخ کنید.
- زولبیا را سریعاً در شربت قرار دهید و حدود 2 تا 5 دقیقه وقت دهید تا شربت به زولبیا جذب شود.
چه نوع آردی برای پخت این شیرینی مناسب است؟
آرد سفید برای طبخ این شیرینی بهترین گزینه است. اما اگر آرد سفید در دسترس نباشد، میتوانید از آرد گندم یا آرد ذرت استفاده کنید.