برای تلخی آبگوشت چه باید کرد ؟ (2 نکته ساده)

چطور می‌توانید از تلخی آب‌گوشت خلاص شوید؟

بسیاری از افراد برای پخت آب‌گوشت از لیمو عمانی استفاده می‌کنند تا باعث تلخ‌تر شدن غذا نشود. اگر می‌خواهید تلخی این غذا را کم کنید، باید عامل تلخی غذا را از بین ببرید. یکی از نکات مهم برای استفاده از لیمو عمانی، جدا کردن تخم و پوست آن است. همچنین، با خیساندن لیمو عمانی قبل از طبخ می‌توانید از مزه تلخ آن جلوگیری کنید.

استفاده از نمک برای کاهش بوی تلخی غذا

نمک یکی از عواملی است که می‌تواند تلخی غذا را کم کند. با افزودن مقدار مناسبی نمک، می‌توانید مزه تلخی آب‌گوشت را کاهش دهید. همچنین، با استفاده از نمک می‌توانید تلخی پیاز داغ را کاهش دهید.

استفاده از آبلیمو و جوش شیرین برای کاهش تلخی آب‌گوشت

برای کاهش تلخی غذاها می‌توانید از آبلیمو استفاده کنید. همچنین، اگر غذا تلخ شد، مقدار مشخصی آبلیمو را اضافه کنید. همچنین، جوش شیرین هم می‌تواند به کاهش تلخی غذا کمک کند. با استفاده صحیح از این مواد، می‌توانید تلخی غذا را کاهش دهید.

می‌توانید برای کاهش تلخی آب‌گوشت، از سس‌های ترش و اسیدی مانند سس بالزامیک استفاده کنید.

اگر می‌خواهید مزه ترش غذا را کم کنید، می‌توانید مقداری آبلیمو تازه را با یک قاشق سرکه به غذا اضافه کنید تا طعم ترش آن کمتر شود.

این نکات کاربردی توسط افراد حرفه‌ای آشپزی برای کاهش تلخی غذا مورد استفاده قرار می‌گیرند.

منبع : سایت آشپزی رضیم