چگونه تندی فلفل خیار شور را بگیریم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه تندی فلفل خیار شور را بگیریم ؟

یکی از مشکلات اصلی در تهیه خیارشور، تند شدن بیش از حد آن است. وقتی خیارها بیش از حد تند شوند، باید روش‌های مناسبی را برای تندی کاهش دهید. امروزه بسیاری از افراد در خانه خیارشور درست می‌کنند. برای اینکه خیارهای استفاده شده طعم فوق‌العاده‌ای داشته باشند، باید مراحل تهیه ترشی را به درستی دنبال کنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

بهترین روش‌های کاهش تندی خیار شور

یکی از روش‌های مهم برای کاهش تندی خیار شور، تعویض آب آن است. آب خیارشور را که تند شده، خالی کنید و آب تازه‌ای بریزید. آب تند خیارشور می‌تواند تندی خیارها را افزایش دهد. برای کاهش تندی، می‌توانید آب جوش را با نمک مخلوط کرده و آن را گرم کنید. سپس آب اولیه خیارشور را خالی کنید و آب گرم شده را جایگزین کنید.

افزایش حجم خیار شور برای کاهش تندی خیارها

یکی از روش‌های دیگر برای کاهش تندی خیار شور، افزایش حجم خیارها است. اگر می‌خواهید مواد اولیه خیارشور را در ظرف نگه دارید، بهتر است خیارهای بیشتری بگذارید تا تندی آنها کاهش پیدا کند. اگر بیشتر خیارهای بوته‌ای را در ظرف شیشه‌ای بریزید، آب تند به دیگر خیارها منتشر می‌شود و تندی کاهش می‌یابد.

یکی از روش‌های دیگر برای کاهش تندی خیارشور استفاده همزمان خیارهای شور و مواد غذایی مناسب است. اگر خیارهای شور را با ماست و سس‌های خامه ای می‌خورید، تندی آن‌ها کمتر می‌شود. همچنین، می‌توانید از سس‌های کره ای و پنیر استفاده کنید تا تندی خیار شور کمتر شود و از طعم آن لذت ببرید. خیارهای تند را می‌توانید همراه با کالباس، گوجه و … پیشکش کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم