چه کنیم فلافل سفت نشود ؟ (2 نکته ساده)
راههای جلوگیری از سفت شدن فلافل
فلافل یک غذای ساده و خوشمزه است. برای آنکه فلافلها خشک و سفت نشوند، باید توجه داشته باشید که چه نکاتی را رعایت کنید. ما در ادامه با شما به این موضوع میپردازیم و همه این نکات را به شما توضیح میدهیم.
نکات مهم برای جلوگیری از سفت و خشک شدن فلافل
برای جلوگیری از سفت و خشک شدن فلافل، به نکات زیر توجه کنید:
نخودها را با آب داغ یا گرم خیس نکنید: اگر نخودها را با آب داغ یا گرم خیس کنید، احتمال سفت و خشک شدن غذا بیشتر میشود. همچنین شستشوی نخودها با آب گرم یا داغ نیز باعث سفت شدن آنها میشود.
تعادل اندازه پیاز: حواستان باشد که اگر اندازه پیاز رنده شده بیشتر از حجم نخود باشد، فلافلها سفت میشوند. بنابراین، به اندازه مناسبی پیاز را اضافه کنید.
خشک کردن کامل پیاز: حتماً اطمینان حاصل کنید که تمام آب پیاز را کامل خشک کردهاید، زیرا باقیماندن آب میتواند به سفت و خشک شدن فلافلها منجر شود.
با دقت مواد را هم زده نکنید: اگر مواد خوبی به هم زده نشوند، زمان سرخ کردن ممکن است روغن به داخل فلافلها نفوذ کرده و غذا سفت و خشک شود. بنابراین، از هم زدن مواد به خوبی اطمینان حاصل کنید. همچنین، میزان به اندازه خوردن مواد بسیار مهم است، پس سعی کنید همه چیز را به مقدار مناسبی مخلوط کنید.
مقدار روغن مناسب: اگر مقدار روغن برای سرخ کردن کم باشد، فلافلها به خوبی سرخ نمیشوند و خشک و سفت میشوند.
به نکتهی آخر
برای آنکه فلافلها خشک و سفت نشوند، حتماً این نکات را رعایت کنید. با رعایت این موارد میتوانید فلافلهای خوشمزه و خوش طعمی بدون اینکه سفت شوند، تهیه کنید و از آنها لذت ببرید.