چه کنیم فلافل از هم نپاشد ؟ (2 نکته ساده)

راه حل برای جلوگیری از پاشیدن فلافل ها

فلافل یک غذای خوشمزه و محبوب است که بسیار آسان به آن پزیده می شود. این غذا اصلی ترین مواد آن نخود است و از کشور لبنان به ایران وارد شده است. برای بسیاری از افراد، مواجه شدن با پاشیدن مواد فلافل در هنگام پخت یا قالب زدن، امری آشنا است. در ادامه، ما برای شما توضیح می دهیم که چگونه می توانید از پاشیدن مواد فلافل جلوگیری کنید.

بهترین ترفند برای جلوگیری از پاشیدن فلافل

چه کارهایی باید انجام دهید تا فلافل ها از هم نپاشند

سفینگ مواد: بسیاری از افراد در هنگام قالب زدن فلافل ها، با مواجه شدن با پاشیدن مواد روبرو می شوند. یکی از دلایل اصلی این مشکل، سفت بودن مواد است. وقتی مواد سفت و خشک باشند، هنگام قالب زدن، مواد به راحتی از قالب جدا می شوند و از هم پاشیده می شوند.

همچنین، اگر مواد به راحتی از قالب جدا شوند، در هنگام سرخ کردن نیز احتمال اینکه از هم پاشند، بالا می رود.

برای جلوگیری از سفت شدن مواد، می توانید کمی آب به مواد اضافه کنید. اضافه کردن آب، باعث می شود مواد لطیف تر شوند و حالت خمیری تری به خود بگیرند.

اضافه کردن آرد: برای جلوگیری از پاشیدن فلافل ها در هنگام سرخ کردن، می توانید مقداری آرد به مواد اضافه کنید. این کار باعث می شود که فلافل ها در هنگام پخت، از هم جدا نشوند. بهتر است از آرد نخودچی برای این منظور استفاده کنید، اما می توانید از آردهای دیگر هم استفاده کنید.

نکته آخر

پخت فلافل خانگی بسیار ساده است. تنها کافی است ترفندهای لازم برای جلوگیری از پاشیدن مواد را رعایت کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم