چه کار کنیم سوپ جو سر نرود ؟ ( 2 نکته ساده)

چطور می‌توانیم جلوی سر رفتن سوپ جو را بگیریم؟

یکی از مشکلاتی که ممکن است در هنگام پختن سوپ جو با آن روبه‌رو شویم، سر رفتن آن است. برای اینکه جلوی سر رفتن سوپ جو بگیریم، بهتر است داخل قابلمه را به اندازه ۵ سانتی‌متر چرب کنیم. اگر این روش را انجام دهیم، مطمئن باشید که سوپ جو شما هیچ وقت سر نمی‌رود. این روش به شما کمک می‌کند تا قابلمه را با خیال راحت روی اجاق گاز قرار دهید و غذا را بپزانید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نکات مهم برای جلوگیری از سر رفتن سوپ جو

برای جلوگیری از سر رفتن سوپ جو، مهم است که شعله زیر قابلمه را در حد متوسط قرار دهید. اگر می‌خواهید از سر رفتن غذای خود جلوگیری کنید، بهتر است هر چند دقیقه یک‌بار به آن نظارت کنید. برای پیشگیری از سرریز شدن سوپ از روی اجاق گاز، می‌توانید یک خلال دندان را بین درب قابلمه و قابلمه قرار دهید. ایجاد یک فضای کوچک بخار درون قابلمه، از سر رفتن غذا جلوگیری خواهد کرد. یک نکته مهم دیگر برای جلوگیری از سر رفتن سوپ، این است که به طور مداوم به غذایتان نظارت کنید.

اگر قابلمه را روی حرارت گذاشته و به کارهای دیگرتان ادامه دهید، ممکن است گاز کثیف شود. یکی از راهکارهای خوب برای جلوگیری از سر رفتن سوپ جو، استفاده از قاشق بزرگ چوبی است. قاشق‌های بزرگ، تمیز و از جنس چوب را در قابلمه بگذارید. لبه قاشق باید روی لبه قابلمه قرار بگیرد تا اطمینان حاصل شود که غذا سر نمی‌رود. می‌توانید از درپوش‌های مشبک و توری برای جلوگیری از سر رفتن غذا استفاده کنید.

بهترین راهکار برای جلوگیری از سر رفتن سوپ جو

قدیما از درپوش‌ها برای گرفتن سرشیر سوپ جو استفاده می‌شد. برای آماده‌سازی یک سرویس خوشمزه از سوپ جو، بهتر است در مورد نحوه آماده‌سازی غذا اطلاعات کافی جمع آوری کنید. یکی از مهمترین نکات برای پختن این غذا، جلوگیری از سرریز شدن آن است. بسیاری از افراد پس از قرار دادن سوپ روی حرارت، با سر رفتن غذا مواجه می‌شوند. اگر شعله گاز را کمی کاهش دهید و با حرارت ملایم غذا را پزید، احتمال سرریز شدن آن کاهش یافته و غذا بهتر پخته می‌شود.

منبع : سایت آشپزی رضیم