چه کار کنیم خیار شور له نشود ؟ ( 2 نکته ساده)
چرا خیار شور نرم میشود و چه کارهایی میتوان برای جلوگیری از آن انجام داد؟
یکی از دلایل اصلی نرم شدن خیارهای شور این است که ممکن است نسبت به نمک کمی بیش از حد صرفه جویی کرده باشید. نمک یکی از عوامل مهمی است که از پوسیدگی خیارها جلوگیری می کند. بنابراین ضروری است که مقدار نمک و آب را به طور متناسب با هم استفاده کنید تا خیارها از لحاظ سختی مناسب باقی بمانند. در معمول، برای هر ۱۲ لیوان آب باید ۷ قاشق نمک استفاده کنید. اهمیت دیگر این موضوع است که نمک کاملاً در آب حل شود. برای این کار، آب را جوشانده و سپس نمک را در آب حل کنید. خیلی از افراد عادت دارند نمک را مستقیماً بر روی خیارها بپاشند که این کار اشتباه است. پس برای یادگیری اطلاعات بیشتر، اکنون با من همراه باشید.
چگونگی استفاده از آب شیر برای تهیه خیارشور
استفاده از آب شیر یکی دیگر از عواملی است که موجب نرم شدن خیارهای شور میشود. بسیاری از افراد برای تهیه خیارشور از آب شیر استفاده میکنند. اما باید دانست که آب شیر دارای کلر است و برای تهیه ترشیجات انتخاب مناسبی نمیباشد. فعالیت میکروبها با استفاده از آب شیر در خیارشور افزایش مییابد. آب مورد استفاده برای تهیه خیارشور باید گرم باشد. مقدار آب مورد نیاز را بر اساس تعداد خیارها بجوشانید و سپس نمک را در آب حل نمایید. اگر میخواهید خیارهایتان ترد و خوشمزه باشند، بهتر است از آبی استفاده کنید که در آن نمک حل شده است.
استفاده از سبزیجات و خیار تازه برای تهیه خیارشور
استفاده از سبزیجات و خیارهای تازه یکی از نکات مهم برای جلوگیری از نرم شدن خیارهای شور است. در تهیه خیارشور، از تنوع سبزیجات استفاده شده و هر یک از آنها باید بوی خوبی داشته باشند. برای تهیه خیارشور، خیارهای قلمی و بوتهای باید انتخاب شوند. خیارهای گلخانهای برای تهیه خیارشور مناسب نیستند چرا که به خوبی در سرکه حل نمیشوند. بایستی رعایت کنید که تمام نکات مربوط به تهیه خیارشور را بدانید و خیارها را بر اساس این نکات ترش کنید.