چه سبزی باعث تلخی قورمه سبزی میشود ؟ (2 نکته ساده)
چه سبزی باعث تلخی قورمه سبزی میشود
قورمه سبزی یکی از محبوبترین غذاهاست که در خانهها طرفداران زیادی دارد. برای پختن این غذا نکات خاصی وجود دارد که برای جلوگیری از تلخ شدن آن باید به آنها توجه کنید. در ادامه به مطالعهی دقیق این مقاله بپردازید.
علل تلخ شدن خورشت سبزی
اضافه کردن لیمو عمانی به قورمه سبزی میتواند طعم ترش تر و خوشمزه تری به غذا ببخشد، اما لازم است در این مورد دقت کنید و دانههای لیمو عمانی را ندر آورید، زیرا ممکن است باعث تلخ شدن خورشت شود. بهتر است دانهها را از آن جدا کرده و لیمو را پودر کرده و در آخر به خورشت اضافه کنید.
تفت دادن زیاد پیاز نیز میتواند در تلخ شدن خورشت نقش داشته باشد.
اگر سبزی قورمه زیادی تفت داده شود و رنگش تیره تر شود، خورشت خوشمزهتر میشود، ولی باید به یاد داشت که زیادهروی در سرخ کردن سبزیها ممکن است باعث تلخی آنها شود.
سبزی شنبلیله اگر زیاد استفاده شود، میتواند خورشت قورمه سبزی را تلخ کند. بهتر است از این سبزی به مقدار مناسب استفاده کرد و در صورت لازم، از نسخه خشک آن به میزان کمی استفاده کرد.
روش های رفع تلخی خورشت
اگر تلخی خورشت شما از آنجا بر میآید که از شنبلیله زیاد استفاده شده، میتوانید کمی گشنیز و اسفناج سرخ شده را به خورشت اضافه کنید تا تلخی آن رفع شود، زیرا این دو سبزی طعم شیرینی به غذا میدهند.
اضافه کردن تکههایی از سیبزمینی به خورشت میتواند باعث تعادل در طعم آن شود زیرا سیبزمینی توانایی جذب تندی، شوری، ترشی و تلخی را دارد. در نهایت حتماً سیبزمینیها را قبل از له شدن از خورشت بردارید.
مصرف آب نارنج و آبغوره نیز در رفع تلخی، تندی و شوری غذا موثر است. اما بهتر است مقدار مصرف آنها را کنترل کنید.
استفاده از رب گوجهفرنگی نیز میتواند مفید باشد. میتوانید یک قاشق غذاخوری رب را به خورشت خود اضافه کنید.