چرا گوشت کباب تابه ای جمع میشه ( 2 نکته ساده)
چرا گوشت کباب تابه ای جمع میشه
کباب تابه ای یک غذای سبک و فوری در خانه ماست و ممکن است وقتی آن را پختید، جمع شود. در این مقاله به دلایل این موضوع و نکاتی که میتواند از این اتفاق جلوگیری کند یا آن را برطرف سازد، میپردازیم. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.
دلایل جمع شدن کباب تابه ای
اصلیترین دلیل جمع شدن کباب تابه ای، انتخاب گوشت استفاده شده در آن است. اگر گوشت استفاده شده چربی زیاد داشته باشد، کباب پخته شده ممکن است جمع شود. معمولاً گوشت از گوسفند و گوساله ترکیب میشود و مشکل اصلی از گوشت گوسفند با چربی بیشتر آن مربوط میشود. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است گوشتی که ۷۰٪ گوشت قرمز و ۳۰٪ چربی داشته باشد انتخاب کنید یا از مقدار بیشتری گوشت گوساله با چربی کمتر استفاده نمایید. علاوه بر این، پیاز نیز در تهیه کباب تابه ای به کار میرود. بهتر است پیاز را رنده کنید و آب آن را جدا کرده و قبل از مخلوط کردن، آن را در ظرف جداگانه قرار دهید.
راه های جلوگیری از جمع شدن کباب
پس از بررسی دلایل جمع شدن کباب تابه ای و راه های رفع آن، حالا باید به روش هایی که میتواند از جمع شدن آن جلوگیری کند، بپردازیم. هنگام مخلوط کردن مواد، اضافه کردن کمی پودر سوخاری یا سیب زمینی رنده شده به مواد میتواند کمک کند. همچنین، از آب پیاز رنده شده برای مواد جداگانه استفاده کنید و هنگام مخلوط کردن، کمی از آن را به دستانتان بزنید تا از جمع شدن غذا جلوگیری کند. در زمان پختن کباب، توجه کنید که حرارت زیر کم نباشد تا آب زیاد آزاد نشود. و در آخر، برداشتن کباب از تابه وقتی که کمی آب بر روی آن باقی است نیز میتواند از جمع شدن کباب جلوگیری کند.