چرا کوکو سیب زمینی از هم وا میره؟ ( 2 نکته ساده)
چرا کوکو سیب زمینی از هم وا میرود؟
کوکو سیب زمینی یک غذای خوشمزه و سادهای است که برای همه وعدههای غذایی مناسب است. این غذا از ترکیب سیب زمینی و تخم مرغ تهیه میشود. اما اگر تا به حال این غذا را درست کردهاید، ممکن است با مشکل وا رفتن آن از هم روبهرو شده باشید. در این مقاله دلیل و راه حل این مشکل برای شما توضیح داده شده است. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.
عوامل وا رفتن کوکو سیب زمینی
این غذا به دو روش تهیه میشود، یا با سیب زمینی خام که رنده میشود و یا با سیب زمینی پخته که آن را میکوبند. اما در هر دو روش، احتمال وا رفتن وجود دارد.
عوامل موثر در وا رفتن:
- حجم مواد استفاده شده برای کوکو باید مناسب باشد. اگر در استفاده از موادی مثل تخم مرغ یا آرد زیادهروی یا کمرنگی کنید، ممکن است کوکو وا شود.
- برخی از افراد هنگام تهیه این غذا از پیاز رندهشده استفاده میکنند. در اینصورت باید مراقب باشید که آب پیاز را به خوبی جدا کنید، مثل زمان طبخ کباب کوبیده که آب پیاز را دقیقا جدا میکنند.
- در صورت استفاده از سیب زمینی خام به جای سیب زمینی پخته، باید پس از رنده کردن سیب زمینی، آب آن را به طور کامل جدا کنید تا از وا رفتن کوکو جلوگیری کنید.
- اگر مقدار تخم مرغ برای تهیه کوکو زیاد باشد، غذا ممکن است وا شود.
- قبل از سرخ کردن، داغی روغن را بررسی کنید. اگر داغی آن مناسب نباشد، کوکو ممکن است وا شود.
- ضخامت کوکو سیب زمینی نیز مهم است. کوکو نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشد.
راهکار حل این مشکل
- اگر مواد خمیری و آبکی است، میتوانید کمی آرد گندم اضافه کنید. این کار باعث میشود که کوکو وا نشود و بافت خوبی پیدا کند.
- اگر از سیب زمینی خام استفاده میکنید، آنها را با رنده ریز رنده کنید.
- مایه کوکو را قبل از پخت، 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
- از ادویههای اصلی مانند زردچوبه و نمک استفاده کنید و از اضافه کردن ادویههای دیگر خودداری کنید.