چرا کباب تابه ایی وا می رود ؟ (2 نکته ساده)


چرا کباب تابه ایی وا می‌رود؟

دوست دارید کباب تابه ایی را درست کنید؟ این غذای خوشمزه را می‌توانید برای خوردن آماده کنید، اما باید توجه کنید که مواد کباب وا نروند.

برای جلوگیری از این اتفاق، ابتدا روش تهیه کباب را توضیح می‌دهیم و سپس ترفندهایی را برای جلوگیری از وا رفتن غذا آموزش می‌دهیم.

برای پخت کباب تابه ایی، نیاز به گوشت چرخ کرده گوسفندی و گوساله با کمی چربی دارید. ابتدا گوشت چرخ کرده را در ظرف بزرگ می‌ریزیم و یک یا دو پیاز را رنده کرده و آب پیاز را به گوشت اضافه می‌کنیم. سپس به همراه ادویه‌ها و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم.

پودر سوخاری را هم اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم. بعد از این که رنگ گوشت و پیاز تغییر کرد، آماده می‌شود برای سرخ کردن.

قبل از پخت، بهتر است مواد را 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهیم تا ادویه‌ها به خوبی وارد گوشت شوند.

برای پخت کباب تابه ایی، ابتدا روغن خود کردنی را در تابه بریزیم، سپس مواد را به دست فرم داده و در روغن داغ می‌گذاریم. با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم. برای طعم بهتر می‌توانیم رب گوجه فرنگی را تفت دهیم و به کباب اضافه کنیم.

همچنین می‌توانیم حلقه‌های گوجه فرنگی، خیار و فلفل دلمه ایی را روی کباب هنگام پخت قرار دهیم تا طعمشان بهتر شود.

ترفندهای جلوگیری از وا رفتن

برای داشتن کباب تابه ایی با ظاهر زیبا، به چند نکته توجه کنید. اولین نکته این است که مواد را خوب ورز دهید تا دست نخورند. همچنین آب پیاز را حتماً بگیرید، زیرا یکی از دلایل وا رفتن کباب ممکن است از این باشد. اضافه کردن آرد سوخاری هم می‌تواند در جلوگیری از این اتفاق موثر باشد.