چرا کباب تابه ای میچسبه ( 2 نکته ساده)

چرا کباب تابه ای میچسبه

یکی از مشکلاتی که هنگام پختن کباب تابه ای پیش میاد، اینه که ممکنه کباب به کف ماهیتابه بچسبه. این اتفاق می‌تونه به سوختن بخش متصل شده به ظرف و خاصیت سوختگی به مابقی کباب‌ها و خشک شدن ماهیتابه زمانی که دارید سعی می‌کنید تیکه ی بچسبیده رو جدا کنید، منجر بشه. توی این مطلب ما به بررسی دلایل این مشکل و راه‌حل‌هایش میپردازیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

چطور می‌شه جلوی چسبیدن غذا به ظرف رو گرفت

برای پیشگیری از اینکه کباب تابه ای به ماهیتابه چسبه، می‌تونید توجه به چند نکته کلیدی کنید و اونا رو وقتی دارید غذاهای سرخ شده میپزید به کار ببرید. از ظروفی که نچسبنده و تفلون یا استیل ساخته شدن برای پخت غذا استفاده کنید. قبل از ریختن روغن توی ظرف، صبر کنید تا ظرف خوب گرم بشه، به طوری که اگر چند قطره آب توی اون بریزید، صدای جل…ول… داده و توی چند ثانیه تبخیر بشه. قبل از شروع به سرخ کردن، حتما روغن رو گرم کنید. برای طبخ از روغن زیتون استفاده کنید. قبل از اضافه کردن مواد به روغن، کمی نمک توی روغن بریزید. حین پختن، مطمئن شید که کف ظرف همیشه روغنی باشه. زمانی که غذا داره سرخ میشه، با قاش… چوبی غذا رو توی ماهیتابه جا به جا کنید.

چرا کباب تابه ای به ظرف چسبیده

گاهی وقتا حتی با رعایت تمام مراحلی که توی اون بخش گفته شد باز هم ممکنه کباب به ظرف چسبه. یکی از دلایل احتمالی این موضوع میتونه باشه استفاده از آب پیاز بعد از رنده کردن و قبل از اضافه کردن به مواد دیگه است. یه نکته دیگه اینه که موادتون رو حتما خوب ورز بدید تا سفت بشن. اگر مواد برای کباب تابه ای نرمن، میتونید آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی اضافه کنید. با این حال، با وجود رعایت تمام نکات، ممکنه غذا هنوز هم به ظرف چسبه. برای جدا کردن غذا از کف ماهیتابه، اولین قدم میتونه باشه که کمی ماهیتابه روی حرارت حرکت بدید تا غذا از زمینه جدا بشه.

منبع : سایت آشپزی رضیم