چرا خورشت قورمه سبزی روغن نمیندازه ؟ (2 نکته ساده)

چرا خورشت قورمه سبزی روغن نمیندازه

قورمه سبزی یک غذای خوشمزه و محبوب است که خیلی از ما دوست داریم. این غذا حاوی مواد مغذی زیادی از جمله فیبر، آهن، ویتامین K و ویتامین A است. هر غذا دارای رازهای خود است و قورمه سبزی نیز مستثنی نیست. بسیاری از خانم‌ها دنبال دستور پخت این غذا هستند چون روش خاصی دارد که اگر رعایت شود، غذا خیلی خوشمزه تر می‌شود. یکی از مشکلاتی که زمان پختن قورمه سبزی پیش می‌آید، این است که روغن آن جدا نمی‌شود.

چه کنیم که خورشت مان روغن بیندازد

ممکن است بخواهید خورشت خود را غلیظ‌تر داشته باشید، بنابراین از ابتدا به مواد در قابلمه آب اضافه کنید تا نیازی به اضافه کردن آب در میانه‌ی پخت نباشد. هنگامی که مطمئن شدید که خورشت پخته شده، شعله را بالا ببرید تا آب اضافی تبخیر شود (قابلمه را از روی شعله بگیرید).

استفاده از یخ برای جا افتادن خورشت

برای جلوگیری از جا افتادن و روغن‌پوشیده شدن خورشت، می‌توانید برخی قطعات یخ را در آخر پخت اضافه کنید و تفاوت را با چشمان خود ببینید.

استفاده از روغن برای جا افتادن خورشت

همچنین می‌توانید در طول پخت، کمی روغن به قورمه سبزی اضافه کنید.

تفت دادن زیاد سبزی‌های خورشت باعث تیرگی و روغن‌پوشیده شدن خورشت می‌شود. اما با این کار، برخی از مواد مفید موجود در سبزی‌ها از بین می‌روند. بنابراین تلاش کنید این کار را حداقل انجام دهید. آشپزهای حرفه‌ای برای جلوگیری از روغن‌پوشیده شدن، سبزی‌های خورشت را با روغن مایع نمک داده می‌کنند. ما این روش را توصیه نمی‌کنیم زیرا خواص این سبزی‌ها از دست می‌روند.

منبع : سایت آشپزی رضیم