مواد لازم و آموزش کیک ماربل اسفناج خانگی (مرحله به مرحله)
“`html
آموزش کیک ماربل اسفناج
کیک اسفناج یک کیک خوشمزه و مقوی است که برای بچههایی که سبزیجات را دوست ندارند، بسیار مناسب است. طعم اسفناج در این کیک به گونهای است که اذیت کننده نیست و به کیک طعم و بافت خوبی میدهد. کیک ماربل با ترکیب مواد ساده و پوره اسفناج درست میشود و این ترکیب باعث میشود که کیک دو رنگ و لایهلایه باشد و جلوه زیبا به آن بدهد. این کیک را میتوانید با خامه قنادی و بریلوی سبز تزئین کرده و به عنوان کیک تولد، عصرانه، صبحانه و همچنین در منو رستورانها و کافهها ارائه دهید.
| مواد لازم کیک ماربل اسفناج | |
| آرد سفید | 3 پیمانه |
| تخم مرغ | 5 عدد |
| نمک | ¼ قاشق چایخوری |
| بکینگ پودر | 3 قاشق چایخوری |
| شیر | دو سوم پیمانه |
| روغن مایع | ½ پیمانه |
| شکر | 1.5 پیمانه |
| وانیل | ½ قاشق چایخوری |
| گلاب یا شیر | ¼ پیمانه |
| مواد لازم پوره اسفناج | |
| اسفناج | 100 گرم |
| گلاب | ¼ پیمانه |
| شیر | ¼ پیمانه |
| روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
“““html
دستور پخت کیک ماربل اسفناج
مرحله اول
برای تهیه کیک ماربل اسفناج، ابتدا برگهای تازه و جوان اسفناج را شسته و با گلاب، شیر و روغن در مخلوطکن میریزیم تا کاملاً پوره و نرم شود. سپس آرد سفید، نمک و بکینگ پودر را باهم سه بار الک میکنیم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم
حالا یک کاسه متوسط برمیداریم. تخممرغ را همراه با وانیل و شکر با دور تند همزن میزنیم تا رنگش کرم مانند و کشدار شود. این کار را حدود 6 دقیقه ادامه میدهیم. سپس روغن مایع و شیر را به تخممرغ اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم تا کاملاً مخلوط شود.
مرحله سوم
حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و نشاسته ذرت الک شده به آرامی به مایه تخممرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکنواخت شود. سپس مخلوط را به دو قسمت تقسیم کرده و در دو ظرف جداگانه میریزیم.
مرحله چهارم
به نصف مخلوط کیک یک و یک چهارم پیمانه پوره اسفناج اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شود. در مایع…
مطالب پیشنهادی
سایت آموزش آشپزی رضیم
“`