مواد لازم و آموزش کیک ماربل اسفناج خانگی (مرحله به مرحله)

مواد لازم و آموزش کیک ماربل اسفناج خانگی (مرحله به مرحله)

“`html

آموزش کیک ماربل اسفناج

کیک اسفناج یک کیک خوشمزه و مقوی است که برای بچه‌هایی که سبزیجات را دوست ندارند، بسیار مناسب است. طعم اسفناج در این کیک به گونه‌ای است که اذیت کننده نیست و به کیک طعم و بافت خوبی می‌دهد. کیک ماربل با ترکیب مواد ساده و پوره اسفناج درست می‌شود و این ترکیب باعث می‌شود که کیک دو رنگ و لایه‌لایه باشد و جلوه زیبا به آن بدهد. این کیک را می‌توانید با خامه قنادی و بریلوی سبز تزئین کرده و به عنوان کیک تولد، عصرانه، صبحانه و همچنین در منو رستوران‌ها و کافه‌ها ارائه دهید.

مواد لازم کیک ماربل اسفناج
آرد سفید 3 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
نمک ¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
شیر دو سوم پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
گلاب یا شیر ¼ پیمانه
مواد لازم پوره اسفناج
اسفناج 100 گرم
گلاب ¼ پیمانه
شیر ¼ پیمانه
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

“““html

دستور پخت کیک ماربل اسفناج

مرحله اول

برای تهیه کیک ماربل اسفناج، ابتدا برگ‌های تازه و جوان اسفناج را شسته و با گلاب، شیر و روغن در مخلوط‌کن می‌ریزیم تا کاملاً پوره و نرم شود. سپس آرد سفید، نمک و بکینگ پودر را باهم سه بار الک می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

حالا یک کاسه متوسط برمی‌داریم. تخم‌مرغ را همراه با وانیل و شکر با دور تند همزن می‌زنیم تا رنگش کرم مانند و کشدار شود. این کار را حدود 6 دقیقه ادامه می‌دهیم. سپس روغن مایع و شیر را به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود.

مرحله سوم

حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و نشاسته ذرت الک شده به آرامی به مایه تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یکنواخت شود. سپس مخلوط را به دو قسمت تقسیم کرده و در دو ظرف جداگانه می‌ریزیم.

مرحله چهارم

به نصف مخلوط کیک یک و یک چهارم پیمانه پوره اسفناج اضافه می‌کنیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. در مایع…

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

منابع :

رضیم

آپارات

چی شی

اکالا

کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *