طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم تارت توت فرنگی با کرم

برای خمیر تارت نیاز به: ▫️250 گرم آرد (تقریباً 2 لیوان)
▫️120 گرم کره سرد خرد شده
▫️2 قاشق غذاخوری پودر شکر
▫️1 زرده تخم مرغ
▫️3 قاشق غذاخوری آب سرد
▫️5 گرم وانیل

برای کرم نیاز به: ▪️3 لیوان شیر سرد
▪️4 قاشق غذاخوری شکر
▪️2 قاشق غذاخوری نشاسته
▪️2 قاشق غذاخوری آرد
▪️1 زرده تخم مرغ
▪️2 قاشق چایخوری وانیل
▪️1 قاشق غذاخوری کره
مقدار مورد نیاز از توت فرنگی یا دیگر میوه ها برای تزیین

طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم

🔸آرد و کره را در مخلوط کن یا با دستتان مخلوط کنید تا ترکیب نرم شود. سپس سایر مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا تهیه خمیر. خمیر را در فویل بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را روی میز کار با کمی آرد باز کنید، به شکل دلخواه قالب بپردازید و درون آن خمیر را چنگال زده و در فر 180 درجه سانتی‌گراد پخته و سپس خنک شود.

🔸برای کرم، شیر، نشاسته، و آرد را در قابلمه مخلوط کنید و بگذارید بجوشد. در ظرف دیگر، زرده تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید، سپس نصفی از شیر را گرم کنید و به مواد قبلی اضافه کنید و هم زده و دم دهید تا غلظت مناسبی بگیرد. در انتها وانیل و کره را اضافه کرده و مخلوط نهایی را تهیه کنید.

🔸کرم را داخل تارت قرار داده و روی آن میوه های تازه را چینده و در صورت تمایل می‌توانید روی میوه ها ژله بریلو بریزید تا جلوه زیباتری داشته باشند.
نکته: اگر خمیر پر کننده خیلی آبکی باشد، تارت را سوراخ نکنید و برای جلوگیری از پفک شدن خمیر در فر، از روشی مشخص استفاده کنید.

همراه سایت آشپزی رضیم باشید.

سایت رضیم

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا