برای آش رشته چه حبوباتی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)
برای آش رشته چه حبوباتی استفاده کنیم؟
یکی از خوشمزهترین آشهای ایرانی، آش رشته است. این غذا یکی از غذاهای محبوب افطار ماه رمضان و مراسم خانوادگی است. هر کسی طعم خاص خودش را به این غذا میدهد. دلیل این تفاوت میتواند میزان مواد مختلف یا حبوبات مورد استفاده باشد. در ادامه، روش آمادهسازی این غذای خوشمزه و نحوه استفاده از حبوبات آن را برایتان توضیح خواهیم داد. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه آش
- 1/2 لیوان لوبیا چیتی
- 1/2 لیوان لوبیا سفید
- 1/2 لیوان نخود
- 1/2 لیوان عدس
- 500 گرم سبزی آش خرد شده (تره، جعفری، گشنیز)
- 500 گرم اسفناج درشت خرد شده
- 300 گرم رشته آشی
- کشک به مقدار لازم
- پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم
- 8 لیوان آب
حبوباتی که از شب قبل خیس کردهایم را داخل قابلمهای میریزیم و میپزیم. عدس به علت پز خیلی زودهنگام، آخر میپزد و پوست ریز میشود. پیاز داغ و سیر داغ را نیز طبخ کرده و نیمی را اضافه میکنیم. پس از یک تا دو ساعت که حبوبات کاملاً پخته شد، عدس و سبزی خرد شده را هم اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت اجازه میدهیم بقیه مواد هم پخته شوند. رشته آش را خرد کرده و به آش اضافه کرده و خوب هم زده و اجازه میدهیم رشتهها جا افتاده شوند. در این مرحله بقیه پیاز داغ و سیر داغ را به آش رشته اضافه کرده و کمی از آنها برای تزئین نگه میداریم. پس از 45 دقیقه آش کاملاً آماده است و میتوانید آن را با کشک، نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کرده و سرو کنید.
حبوبات آش
به جز حبوباتی که در دستور بالا ذکر شد، میتوانید از انواع حبوبات دیگر نیز استفاده کنید. به عنوان مثال، لوبیا قرمز (توجه داشته باشید که لوبیا قرمز ممکن است آش شما را تیره کند، پس حتماً آن را از شب قبل خیس کنید)، برخی از افراد ماش و لوبیا چشم بلبلی را هم به آش اضافه میکنند.
حتماً به خاطر داشته باشید که حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آب آنها را چندین بار تعویض کنید تا نفخ آنها کاملاً از بین برود.