برای آش رشته از چه سبزی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای آش رشته از چه سبزی استفاده کنیم؟

آش رشته یک غذای سنتی و محبوب در ایران است. اغلب در ماه مبارک رمضان به غذاهاي ماهيانه ما اضافه می شود. همه ما با طعم خاص آش مادربزرگ خود آشنا هستیم. اگر تا به حال سعی کرده اید آش رشته بپزید احتمالا نیاز به راهنمایی در انتخاب سبزی های مناسب برای آن داشته اید. در این مقاله ، ما به شما انواع سبزی های لازم برای آش رشته و خواص آن ها را معرفی خواهیم کرد. با ما در سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

سبزی آش رشته

در برخی شهرها ، سبزی های استفاده شده در آش رشته ممکن است کمی متفاوت باشد. در اینجا سبزی های استاندارد برای آش را برای شما توضیح می دهیم.

برای تهیه آش برای 10 نفر ، شما به 1 کیلو سبزی آش نیاز دارید. بهتر است که این مقدار را به شکل زیر تقسیم کنید:

  • اسفناج یا برگ چغندر 200 گرم
  • تره 200 گرم
  • گشنیز 200 گرم
  • شوید 200 گرم
  • جعفری 200 گرم

بعضی افراد ممکن است از ترخون یا سبزی های خاص دیگری استفاده کنند.

خواص سبزی های آش

اسفناج دارای خواص بیشماری از جمله پروتئین ، ویتامین ها، مواد مغذی و آهن است. اسفناج می تواند از بروز فشار خون بالا و کاهش هموگلوبین جلوگیری کند و همچنین به تهیه آش لطیفتر کمک کند.

تره دارای خواصی از جمله حاوی آهن، کاهش دهنده فشار خون، و درمان مشکل یبوست است.

گشنیز با طعم و عطر خاصی که دارد، دارای خواص ضد التهابی، فیبر ، ویتامین ها و آهن است و در درمان برخی بیماری ها مانند دیابت و مشکلات معده مفید است.

شوید خواصی نظیر ضد نفخ بودن، کمک به هضم بهتر، سوزاندن چربی ها، درمان اسهال و … دارد.

و در آخر ، جعفری با عطر خاص خود آش رشته را مزه دارتر می کند و دارای خواص چندگانه از جمله کنترل قند خون، تقویت سیستم ایمنی و … است.

سخن آخر

در این مقاله ، انواع سبزی های استفاده شده در آش رشته را بررسی کردیم و خواص هرکدام را معرفی کردیم. امیدواریم که از این اطلاعات استفاده کرده و لذت برده باشید.

منبع : سایت آشپزی رضیم