چگونه کیک اسفنجی را تازه نگه داریم ( 2 نکته ساده)
چگونه کیک اسفنجی را تازه نگه داریم
کیک اسفنجی یکی از محبوبترین کیکهای جهان است. این کیک شیرین و خوشمزه دارای طعم وانیلی است که همه طرفدار آن هستند. این کیکها برای خامهکشی بسیار مناسبند و به همین دلیل در اکثر قنادی و شیرینی فروشیها مورد استفاده قرار میگیرند.
گاهی وقتها اتفاق میافتد که مواد اولیه را بیش از حد استفاده میکنیم و کیک بیشتری تهیه میشود تا نیازمندیها. اما چه کاری میتوان انجام داد؟ آیا باید بقیه کیک را دور بیندازیم؟ خیر. شما میتوانید با چند روش ساده کیک خود را برای مدتی تازه نگه دارید. برای آشنایی با این روشها ادامه مطلب را دنبال کنید و همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
نگهداری کیک اسفنجی در دمای مناسب
همانطور که غذاها و شیرینیها نیاز به دمای مناسبی برای نگهداری دارند تا طعم و تازگی خود را حفظ کنند و از فساد جلوگیری شود، کیک اسفنجی نیز برای حفظ تازگی خود به دمای پایین نیاز دارد و نگهداری در یخچال بهترین گزینه است.
جلوگیری از خشک شدن و نرسیدن هوا به کیک
یکی از دلایل اصلی خشک شدن کیک اسفنجی و از دست دادن تازگی آن، قرار گرفتن کیک در معرض هوا است. برای جلوگیری از این اتفاق میتوانید از ظروفی با درب استفاده کنید که هوا نتواند وارد شود و کیک خشک نشود.
در صورت عدم دسترسی به این نوع ظروف، میتوانید از پلاستیک یا سلفون استفاده کنید تا کیک را درون آن بگذارید و هوا نفوذ نکند. این روشها به کمک شما خواهند آمد تا کیکتان در حالت تازگی باقی بماند.