چگونه کیک اسفنجی را از وسط نصف کنیم ( 2 نکته ساده)
چگونه کیک اسفنجی را از وسط نصف کنیم
کیک اسفنجی یکی از محبوبترین کیکها بین طرفداران کیکپزی و شیرینیپزی است. این کیک نه تنها طعم خوبی دارد بلکه بافت مناسبی دارد که سرخ کردن و تزئین با خامه را آسان میکند. اگر شما هم طرفدار بهترین بافت برای خامه و روش آسان پخت کیک هستید، پیشنهاد میشود این کیک را امتحان کنید. اگر کیک اسفنجی درست کردهاید و میخواهید آن را نصف کنید، ادامه متن را بخوانید و همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
استفاده از چاقوی دنده دار برای نصف کردن کیک اسفنجی
قبل از هر چیز، برای نصف کردن کیک اسفنجی باید تصمیم بگیرید آیا میخواهید کیک را افقی یا عمودی برید. اهمیت دیگری که باید به آن توجه کنید این است که کیک باید در حالتی ثابت قرار داشته باشد تا برش صحیحی به آن بزنید. برای این کار از تختهکار سیلیکونی استفاده کنید.
اگر میخواهید کیک را به صورت عمودی برید، ابتدا با یک خطکش محل وسط کیک را مشخص کنید. سپس با دقت آن را علامتگذاری کرده و با چاقوی دنده دار برش بزنید.
همچنین برای بریدن کیک به صورت افقی، ابتدا قطر کیک را اندازهگیری کنید و محل وسط کیک را تعیین کنید. سپس دور آن را علامتگذاری کرده و آرامآرام با چاقو برش بزنید.
استفاده از خلال دندان و نخ
اگر ابزار مناسب برای برش کیک اسفنجی در دسترس نیست، میتوانید از خلال دندان و نخ استفاده کنید. این روش بیشتر برای بریدن کیک به صورت افقی مناسب است. ابتدا قطر کیک را اندازهگیری کنید و وسط آن را تعیین کنید. سپس خلال دندانها را در وسط کیک قرار داده و با نخ کیک را برید.