چگونه کباب چنجه را مزه دار کنیم ( 2 نکته ساده)

راه‌های بهتر ساختن طعم دلپذیر کباب چنجه

کباب چنجه یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است. طعم خاص و بی‌نظیری دارد. یکی از مهمترین مراحل پخت این کباب، دادن طعم به گوشت است. بسیاری افراد نمی‌دانند چگونه باید گوشت کباب چنجه را طعم دهند. اکنون با ما همراه شوید تا به شما به صورت کامل نشان دهیم که چطور می‌توانید کباب چنجه خود را خوشمزه کنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

راه‌های دادن طعم به کباب چنجه

بعد از برش دادن گوشت به قطعات 2 یا 3 سانتی‌متری، وقت طعم دهی به تکه‌های گوشت است. توجه داشته باشید، می‌توان با گوشت گاو یا شتر هم کباب چنجه درست کرد، اما بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید تا کباب‌های شما خوشمزه‌تر شود.

مواد لازم برای افزودن طعم به گوشت کباب چنجه

فلفل دلمه‌ای                                        یک عدد

پیاز                                                      دو عدد

فلفل                                             به مقدار کافی

نمک                                             به مقدار کافی

سس مایونز                              دو قاشق غذاخوری

ماست                                     دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون                      3 الی 4 قاشق غذاخوری

لیموترش                                               دو عدد

مراحل افزودن طعم به کباب چنجه

ابتدا پیازها را به صورت خرد شده و در یک کاسه بزرگ بریزید.

سپس فلفل دلمه‌ای را به شکل ریز خرد کرده و به پیازها اضافه کنید.

سپس قطعات گوشت را به کاسه اضافه کنید و تمام مواد را باهم مخلوط کنید.

سپس سس مایونز و ماست را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

سپس آب لیموترش را بیاورید و به مواد اضافه کنید، همچنین نمک، فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید و تمام مواد را باهم مخلوط کنید.

در آخر پس از مخلوط کردن تمام اجزای مواد، روی کاسه یک فویل بکشید. سپس مواد را حداقل 8 تا 10 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت‌ها طعم‌دار و نرم شوند.

نتیجه نهایی

کباب چنجه، یک غذای بسیار خوشمزه است و یکی از مهمترین مراحل پخت آن افزودن طعم به مواد است که در بالا به طور کامل و قدم به قدم شرح داده‌ایم. با انجام تمامی مراحل فوق می‌توانید کباب چنجه‌ای خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.

منبع : سایت آشپزی رضیم