چگونه شوری سالاد ماکارونی را بگیریم ؟ (2 نکته ساده)

راه های کاهش شوری سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یکی از محبوب‌ترین وعده‌های غذایی از دسته پاستاها است که از ترکیب ماکارونی، خیار ترش و سس همراه با سبزیجات تهیه می‌شود. بسیاری این غذا را در جشن‌ها مانند تولد به عنوان مقدمات سرو می‌کنند. به افرادی که دارای کلسترول بالا هستند پیشنهاد نمی‌شود زیرا حاوی سس مایونزی است که ناسالم است. این افراد می‌توانند بدون سس یا با حداقل مقدار سس این غذا را مصرف کنند.

ممکن است هنگام طبخ سالاد ماکارونی به دلایلی مانند استفاده از زیادی خیار ترش یا نمک زیاد، غذا شور شود. حال سوال اینجاست: چطور می‌توان شوری این غذا را کم کرد؟

روش‌های کاهش شوری سالاد ماکارونی

روش بهتر برای کاهش شوری، تندی و ترشی در همه غذاها، دوباره پختن همان غذا و اضافه کردن آن به غذای اصلی است. این روش زمان‌بری است اما بهترین روش ممکن است.

می‌توانید سیب‌زمینی را پخته و خرد کرده و به سالاد ماکارونی اضافه کنید. این کار باعث از بین بردن زیاد مقدار نمک می‌شود و به غذا طعم خوبی می‌دهد.

روش دیگر این است که ماست کم چرب را با کمی سس مایونز و آب لیمو مخلوط کرده و به سالاد ماکارونی اضافه نمایید. این روش نیز برای کاهش شوری غذا موثر است.

همچنین می‌توانید مقداری ماکارونی را دوباره پخته و به مواد اصلی افزود. ماکارونی اضافی نمک غذا را جذب می‌کند.

استفاده از سبزیجات برای کاهش شوری

اضافه کردن برخی از سبزیجات نیز موثر است. اضافه کردن هویج، نخود فرنگی و ذرت پخته یا حتی مقداری پیاز یا پیازچه طعم غذا را تغییر می‌دهد.

اگر شوری سالاد ماکارونی به دلیل زیادی خیار ترش است، می‌توانید مقداری از خیار ترش‌ها را از غذا حذف کنید.

روش دیگر استفاده از میوه آناناس است. آن را به غذای خود اضافه و مخلوط کنید. زمانی که شوری جذب شد، آن را از غذا پاک کنید. همین کار را می‌توانید با گوجه‌فرنگی نیز انجام دهید تا غذا شور نباشد.

 

 

منبع : سایت آشپزی رضیم