چگونه جوجه کباب را گرم کنیم ؟ (2 نکته ساده)
چطور جوجه کباب را گرم کنیم؟
وقتی غذا را برای بار دوم گرم میکنیم، اغلب طعم و لذت غذای تازه را نمیتوانیم حفظ کنیم. بعضی وقتها حتی بعد از گرم کردن مجدد، نمیتوان آن را خورد. بهویژه برای جوجه کباب و مرغ که پس از گرم کردن مجدد، بوی زهم میگیرند. احتمالا این سوال هم برای شما پیش آمده که چطور جوجه را مجدد گرم کنیم تا این اتفاق نیفتد. به هر حال، بهترین راه همیشه این است که غذا را تازه مصرف کنید.
نکات گرم کردن جوجه کباب
برای گرم کردن بهتر، بهتر است این غذا را روی حرارت مستقیم نگذارید. بهترین روش برای گرم کردن جوجه کباب این است که جوجهها را در یک ظرف فلزی قرار داده و روی سماور یا کتری گرم کنید تا با حرارت ملایم گرم شوند. با این روش، جوجهها نرم میشوند.
راه دیگری که میتوانید جوجهها را گرم کنید، این است که ظرف فلزی حاوی جوجهها را در یک ظرف بزرگتر قرار داده و آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا جوجهها گرم شوند.
جوجه و برنج را با هم گرم کنید. جوجهها را روی برنج قرار داده و کمی آب از سماور داخل آن بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آرام آرام گرم شوند.
راه دیگری که میتوانید امتحان کنید، این است که جوجهها را به سیخ چوبی بکشید و آنها را در ماهیتابه با حرارت ملایم قرار دهید. همچنین میتوانید آنها را در فر یا ماکروویو قرار دهید.
قبل از یا هنگام گرم کردن جوجه کباب، بهتر است روی آن کمی کره بزنید. این کار به جوجه طعم و عطر خوبی میدهد.
روش آخر، جوجهها را داخل فویل آلومینیومی که کمی کره زدهاید، قرار دهید و در فر یا ماکروویو قرار دهید.
سپیدارانه
همانطور که قبلا گفتم، بهترین راه همیشه این است که غذا را تازه مصرف کنید. اما هیچوقت غذای باقیمانده را دور نیاندازید. از روشهای بالا برای گرم کردن جوجههای خود استفاده کنید و از لذت آن ببرید.