چگونه جوجه کباب ترش درست کنیم؟ (2 نکته ساده)
چطور میتوانیم جوجه کباب ترش بپزیم؟
جوجه کباب ترش یک غذای خوشمزه از منطقه گیلان است. برای آموزش تهیه این غذای خوشمزه، مواد لازم و روش پخت آن را در اینجا بررسی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش
- سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- پیاز یک عدد
- گردو سه قاشق غذا خوری
- ماست کم چرب دو قاشق سوپ خوری
- رب انار ترش سه قاشق غذا خوری
- روغن چهار قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده یک قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه جوجه کباب ترش
ابتدا سینه مرغ را خرد کنید. سپس پیاز را رنده کرده و با تکههای مرغ مخلوط کنید. گردوها را آسیاب کنید و به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعد، ماست و زعفران را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم زده و رب انار را هم اضافه کنید. نمک و فلفل هم اضافه کنید و مخلوط را در یخچال چند ساعت استراحت دهید. در نهایت، جوجهها را میتوانید پخت کنید، اگر ذغال یا آتش ندارید، میتوانید آنها را در ماهیتابه سرخ کنید.
راز خوشمزگی جوجه کباب ترش
- برای طعم اصیل جوجه ترش گیلانی، از رب انار اصلی استفاده کنید.
- برای تهیه پلو، بهتر است از برنج دودی استفاده کنید. ترکیب جوجه کباب ترش با برنج دودی لذتبخش است.
- برای افزایش طعم، از آب نارنج و آب انار نیز استفاده کنید.
- حرارت زیر غذا را کنترل کنید، حرارت زیاد باعث پخت ناقص جوجه و ظاهر پخته بیرون و خام میشود.
سخن آخر
با پیروی از مراحل این رسپی، میتوانید این غذای خوشمزه را درست کنید. با رعایت تمامی نکات، یک جوجه کباب عالی خواهید داشت.
برگرفته از: سایت آشپزی رضیم