چگونه تندی قورمه سبزی را از بین ببریم ؟ (2 نکته ساده)

راه‌های رفع تندی قورمه سبزی

برای همه ما پیش آمده است که غذای مان شور، تلخ و یا حتی تند شود. در چنین مواقعی می توانید با چندین روش ساده مشکل غذای خود را حل کنید. اگر قورمه سبزی تان تند شده است نگران نباشید، این مشکل قابل حل است. پس بیایید ببینیم چگونه می‌توان تندی غذا را برطرف کرد. برای دانستن این موضوع ادامه مطلب را بخوانید.

رفع تندی قورمه سبزی با دوباره پختن

یکی از بهترین روش‌ها برای رفع تندی غذا، دوباره آن را پخت کردن و اضافه کردن به غذای تند شده است. این روش ممکن است زمان‌بر باشد، اما نتیجه مطلوب خواهد داشت.

افزودن سرکه و یا آبغوره به خورشت قورمه سبزی

یک روش دیگر برای کاهش تندی قورمه سبزی استفاده از اسید است، مثل سرکه. این اسید باعث کاهش تندی غذا می‌شود. می‌توانید از سرکه سیب، سرکه سفید یا آبغوره استفاده کنید. فقط اطمینان حاصل کنید که از مقدار مناسبی از سرکه استفاده کنید تا غذا ترش نشود.

سیب‌زمینی، پاک‌کننده‌ی تندی

سیب‌زمینی واقعاً در آشپزی ما به ما کمک می‌کند. با اضافه کردن آن به غذا، ادویه‌ها و نمک و فلفل توسط سیب‌زمینی جذب می‌شوند. بعد از اضافه کردن سیب‌زمینی، صبر کنید تا کار خود را انجام دهد و قبل از سرو غذا، آن‌ها را از مخلوط خارج کنید.

راه‌های دیگر برای رفع تندی

گوجه فرنگی هم می‌تواند کمک کند. اضافه کردن قند، شکر یا عسل به میزان مناسب به غذا باعث کاهش تندی می‌شود. همچنین می‌توان از مواد دیگر مانند پیاز سرخ شده یا هویج استفاده کرد. سرو غذا با نان یا برنج نیز می‌تواند تندی را کاهش دهد. استفاده از لبنیات مثل ماست هم موثر است. اضافه کردن سبزی‌های فراوان مانند کلم بروکلی، فلفل دلمه، هویج و نخود فرنگی نیز کمک می‌کند. در نهایت، اضافه کردن گوشت به خورشت هم می‌تواند تندی را کاهش دهد.

 

منبع : سایت آشپزی رضیم