چگونه تندی جوجه کباب را بگیریم؟ (2 نکته ساده)

چگونه تندی جوجه کباب را بگیریم؟

اگر غذای جوجه کباب شما خیلی تند شده، نگران نباشید. می‌توانید با روش‌هایی تندی آن را کاهش دهید. در این مقاله، روش‌های جلوگیری و رفع تندی جوجه کباب را بررسی می‌کنیم.

علت تند شدن جوجه کباب

برای تشخیص تندی جوجه کباب، یک تکه از آن را بچشید تا بفهمید میزان تندی چقدر است.

استفاده از فلفل سبز تند می‌تواند یکی از دلایل تند شدن جوجه کباب باشد. همچنین قرار دادن فلفل سبز تند میان جوجه ها برای کباب کردن ممکن است جوجه را تند کند و بهتان پیشنهاد نمی‌دهم. این کار هم به دلیل اینکه فلفل‌ها زودتر از جوجه پخته می‌شوند و ممکن است جوجه را تلخ کنند، و هم به دلیل اینکه غذا را تند می‌کنند.

روش های گرفتن تندی جوجه کباب

برای کاهش تندی جوجه کباب، می‌توانید مواد دیگری را اضافه کنید تا تندی کمتری راحت‌تر حس کنید. اضافه کردن حجم غذا از جمله روش‌های کارآمدتر و آسان ترین راه‌ها است. به مواد اصلی مثل مرغ، پیاز و ماست اضافه کنید.

چاشنی‌های ترش هم می‌توانند به مواد افزوده شوند. اضافه کردن آب لیمو یا لیمو ترش، سرکه و گوجه‌فرنگی می‌تواند به تنظیم تندی غذا کمک کند.

لبنیات می‌توانند تندی را کاهش دهند. به مواد جوجه کباب خود ماست یا خامه اضافه کنید و برای جلوگیری از طعم ماست، آن را با دو قاشق سس مایونز ترکیب کنید.

جوجه کباب را با برنج سرو کنید. نشاسته می‌تواند تندی غذا را کمتر کند و ترکیب برنج با جوجه باعث کاهش تندی آن می‌شود.

فلفل را در آخر کار قبل از کباب کردن اضافه کنید.

نکته کلیدی

برای جلوگیری از مشکلات مثل شوری یا تندی غذا، بهتر است ادویه‌ها را کم کم اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، بچشید تا از طعم آن مطمئن شوید.

 

منبع : سایت آشپزی رضیم