چگونه تندی آش رشته را از بین ببریم؟ ( 2 نکته ساده)
چگونه میتوانیم آش رشتهای که تند شده را تلف کنیم؟
طعم آش رشته همیشه بوی خونه و عطر خانهی مادر برای همه چیز است. شاید تا به حال خودتون آش پختیده باشید و موقعیتی پیش اومده که آش تندی بگیره. اگه میخواید بدونید چی کار کنید که این مسئله رو حل کنید، پیشنهاد میکنم این مقاله رو تا آخر بخونید.
در اینجا به شما روشهای حل مشکل تند شدن آش رو یاد میدیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
حل مشکل تند شدن آش رشته
اگه فلفل زیاد اضافهاتون شده و آش رشتهتون تند شده، نگران نباشید چون راه حلهای زیادی برای این مشکل وجود داره.
یکی از راههای ساده اینه که مقدار بیشتری آش بهش اضافه کنید یا آب جوش بهش بریزید، البته این ممکنه باعث آبکی شدن آش بشه، اگه این اتفاق افتاد میتونید مواد دیگهی آش مثل رشته رو بیارید توش.
چند تکهی سیبزمینی به آش اضافه کنید تا تندیش بگیره، بعد از اینکه تندی برطرف شد، میتونید سیبزمینیها رو جدا کنید.
بادمجان باعث تند شدن غذا میشه، دو تکه بادمجان داخل آش بیاندازید و بعد از ده دقیقه تا یک رب آنها رو جدا کنید. این طوری تندی آش تون برطرف میشه.
چند تکهی شلغم به آشتون اضافه کنید و وقتی تندیش برطرف شد، شلغمها رو از آش جدا کنید.
یه کم نوشابه به آش رشته اضافه کنید تا تندیش کم کنه.
یه کمی آبغوره به آش رشتهتون اضافه کنید تا تندیش رو ببیند.
روش طلایی از بین بردن تندی آش
برای کاهش تندی هر غذایی کافیه بهش کمی شیرینی اضافه کنید، مثلاً شکر. این روش برای آش رشته هم کار میکنه. یه کم شکر رو تو یه قاشق بریزید و با آب جوش حل کنید و به آشتون بریزید. بعد از چند دقیقه یه کمی از طعم آش رو بچشید تا ببینید که تندیش کم شده یا نه.