چگونه تلخی قورمه سبزی را از بین ببریم ؟ (2 نکته ساده)

راه‌های رفع تلخی قورمه سبزی

ممکن است تا به حال پیش آمده باشد که غذای قورمه سبزی تلخ شده باشد و این موجب شده که از خوردن آن منصرف شوید. حالا بیایید بررسی کنیم چه عواملی باعث تلخ شدن قورمه سبزی می‌شود و چگونه می‌توان آن را رفع کرد.

دلایل تلخ شدن خورشت قورمه سبزی

اگر نسبت مناسبی بین سبزی‌ها در خورشت وجود نداشته باشد، باعث تلخ شدن آن می‌شود. به‌عنوان مثال، افزودن زیاد شنبلیله می‌تواند خورشت را تلخ کند. همچنین، استفاده از لیمو عمانی خشک یا دانه‌های آن که گرفته باشند نیز باعث تلخی می‌شود. از طرف دیگر، تفت دادن زیاد پیاز و سبزی‌ها نیز می‌تواند باعث تلخی شود.

راه‌های رفع تلخی خورشت

ابتدا باید عامل تلخی را شناسایی کنید؛ به‌عنوان مثال، اگر لیمو عمانی زیاد استفاده شده باشد، آن را می‌توانید با اضافه کردن آبغوره تلخی آن را کاهش دهید. همچنین، اگر سبزی‌ها را با کمی روغن زیاد و در دمای کمتر تفت دهید، از سوختن آن‌ها جلوگیری کنید تا خورشت تلخ نشود.

برای رفع تلخی، قبل از پخت نهایی، می‌توانید به خورشت سبزی‌های دیگری اضافه کنید مانند گشنیز سرخ شده.

در صورتی که فکر می‌کنید تلخی بخاطر شنبلیله است، می‌توانید مقداری گشنیز و اسفناج را تفت دهید و به خورشت اضافه کنید؛ این کار می‌تواند طعم تلخ را تضعیف کرده و طعم خورشت را بهبود ببخشد.

همچنین، اضافه کردن رب گوجه فرنگی یا رب انار به خورشت، استفاده از سیب‌زمینی یا افزودن مقداری آب نارنج و آب لیمو نیز می‌تواند در رفع تلخی موثر باشد. همچنین، اضافه کردن دو حبه قند به خورشت نیز می‌تواند کمک کننده باشد.

منبع : سایت آشپزی رضیم