چگونه از کپک زدن خیار شور جلوگیری کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه از کپک زدن خیار شور جلوگیری کنیم ؟

کپک زدن خیار شور یکی از مشکلاتیه که خیلی از ما باهاش رو به رو میشیم. برای اینکه خیارهات کپک نزنن، کافیه رویشون رو با برگ درخت انگور بپوشونی. خیلی از ما اطلاعات کافی رو درباره روش‌هایی که باعث جلوگیری از کپک زدن خیار شور میشن، نداریم. توی این مطلب می‌خوایم ترفندهای اصلی جلوگیری از کپک زدن خیارشور رو معرفی کنیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم بمونید.

نکات در مورد جلوگیری از کپک زدن خیار شور

نکاتی که باعث جلوگیری از کپک زدن خیار شور میشن، باید خوب بشناسیدشون. یکی از مهمترین نکات اینه که از آب جوشیده استفاده کنید. برای درست کردن خیارشور بدون کپک، باید آب رو بجوشونید و بعد با نمک حل کنید و بریزید روی خیارها. نوع و مقدار سرکه خیارشور یکی دیگه از مواردیه که برای جلوگیری از کپک شدن خیارشور خیلی اهمیت داره. سرکه خیارشور خانگیتون باید زلال باشه. در استاندارد، برای هر ۱۴ لیوان آب جوش که استفاده می‌کنید، باید یک لیوان سرکه استفاده کنید.

جلوگیری از ورود هوا به ظرف خیارشور یکی دیگه از نکاتیه که باعث جلوگیری از کپک زدن خیار شور میشه. باید درب ظرف خیارشور رو کیپ کنید تا هیچ وقت هوا وارد ظرف نشه. اساسی‌ترین نکته برای تهیه خیارشور، جلوگیری از عدم ورود هوا به ظرفه. استفاده از سبزیجات تازه برای تهیه خیارشور یکی از ترفندهاییه که برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور باید بهش دقت کنید.

سبزیجات و نقش آنها برای جلوگیری از کپک زدن خیار شور

می‌تونید از سبزیجات مختلف مثل ترخون، مرزه، نعناع، گشنیز و … برای تهیه خیارشور استفاده کنید. مقدار نمکی که برای تهیه خیارشور استفاده میشه یکی از مهم‌ترین نکاتیه که باعث جلوگیری از کپک زدن خیار شور میشه. در حالت استاندارد، تهیه خیارشور با استفاده از نمک و سرکه انجام میشه. توی مراحل تهیه، باید میزان نمک آب رو تست کنید. اگه نمک کم یا زیادی برای تهیه خیارشور استفاده کنید، ممکنه خیارشور کپک بزنه. همینطور، اگه نمک کم باشه، ممکنه خیارشور خیلی خوشمزه نشه.

منبع : سایت آشپزی رضیم