چه کنیم تا کوکو سیب زمینی پف کند ( 2 نکته ساده)

روش تهیه کوکو سیب زمینی پفکن

درست کردن کوکو سیب زمینی یک ایده عالی برای غذا خوردن است. این غذا خوشمزه را در عرض چند دقیقه می‌توانید آماده کنید تا برای وعده‌ی غذایی‌تان لذت ببرید.

در این مقاله، ما به شما نکاتی را که باعث می‌شود کوکو سیب زمینی پفکند را به شما توضیح خواهیم داد. همراه با سایت آشپزی رضیم باشید تا از این آموزش بهره‌مند شوید.

مواد لازم برای درست کردن کوکو سیب زمینی پفکن

سیب زمینی: دو عدد

تخم مرغ: دو عدد

پیاز کوچک: یک عدد

بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای‌خوری

زعفران دم‌کرده: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکن

ابتدا سیب زمینی‌ها را آبپز کرده و نرم کنید، سپس تخم مرغ‌ها را اضافه کرده و مخلوط کنید. برای پفکردن کوکو، باید مقدار زیادی تخم مرغ و سیب زمینی را باهم مخلوط کنید.

سپس ادویه‌ها را به مواد اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.

در مرحله بعدی زعفران دم‌کرده را به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

سپس بکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. بکینگ پودر باعث می‌شود کوکو سیب زمینی پفکند.

سپس روغن را در ماهیتابه بریزید، مایه کوکو را داخل تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید. مدت 20 دقیقه اول پخت، تابه را بردارید تا کوکو پف بگیرد. حواستان باشد که اگر تابه را در 20 دقیقه اول پخت بردارید، ممکن است کوکو پف نکند.

پایانی برای این موضوع

برای پختن کوکو سیب زمینی پفکن، حتما نکاتی را رعایت کنید تا غذای‌تان پف بگیرد. در این مقاله، دستورات طبخ کوکو سیب زمینی پفکن به همراه نکات مهم آمده است. با این دستورات می‌توانید کوکوهای خوشمزه و پفکن درست کرده و لذت ببرید.

منبع : سایت آشپزی رضیم