چه چیزی خورشت قورمه سبزی رو خوشمزه میکنه ؟ (2 نکته ساده)

چرا خورشت قورمه سبزی خوشمزه می‌شود؟

امروزه می‌توانیم از تجربیات مادران و سایر افراد تجربه‌کرده‌ی خانواده برای پختن انواع خورشت قورمه سبزی خوشمزه و لذیذ بهره ب‌بریم. در اینجا فوا‌ای مهم برای خوشمزه شدن خورشت قورمه سبزی آورده شده است.

ترکیب صحیح سبزی‌ها

توجه داشته باشید:

– تره: ۴۰۰ گرم

– گشنیز: ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم

– جعفری: ۴۰۰ گرم

– شنبلیله: ۵۰ الی ۱۰۰ گرم

– برگ چغندر یا اسفناج: ۱۰۰ گرم (به دلخواه)

– اسفناج یا برگ چغندر برای غلیظ شدن خورشت اضافه می‌شود.

– بهتر است سبزی‌ها را تازه تهیه کنید. برای لذیذ شدن خورشت، سبزی‌ها را روی حرارت ملایم به خوبی تفت دهید تا رنگشان تغییر کند.

– اندازه خرد شدن سبزی‌ها مهم است تا از آبکی شدن خورشت جلوگیری شود. قبل از اضافه کردن روغن، سبزی‌ها را بدون روغن تفت دهید تا آب آن‌ها خشک شود و سپس روغن را اضافه کنید.

استفاده از لوبیا در قورمه سبزی

بیشتر اوقات قورمه سبزی با لوبیا قرمز طبخ می‌شود، اما لوبیای چیتی نیز گزینه‌ی مناسبی است. بهتر است حداقل ۵ ساعت لوبیا را خیس کنید و در این مدت دو بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن‌ها کم شود.

– هنگام سرخ‌کردن گوشت و پیاز، لوبیا را نیز تفت دهید تا بوی لوبیا در خورشت حفظ شود و خورشت شما خوشمزه‌تر شود.

ترش شدن بهتر قورمه سبزی

– برای ترش شدن قورمه سبزی، از لیمو عمانی به جای آب لیمو استفاده کنید تا طعم خورشت تلخ نشود.

– رب گوجه‌فرنگی و لیمو را حدود ۴ ساعت بعد از گذاشتن خورشت روی حرارت به آن اضافه کنید. (لازم است رب را ابتدا تفت دهید و سپس به خورشت اضافه کنید).

– برای تیره شدن خورشت، می‌توان یک ربع آخر به خورشت رب انار اضافه کرد. نمک را نیز 5 دقیقه قبل از پایان طبخ اضافه کنید تا خورشت به خوبی طعم بگیرد.

 

منبع : سایت آشپزی رضیم