چطور ادویه فلافل درست کنیم ؟ (2 نکته ساده)
راههای ساخت ادویه برای فلافل
فلافل یک غذای خوشمزه است که بهطور ویژه در جنوب کشور محبوب است. یکی از دلایلی که طعم فلافلهای جنوبی متفاوت است، استفاده از ادویههای خاص برای پخت آن است. در ادامه به شرح کامل و همراه با تصویر، نحوه تهیه این ادویه خاص و خوشمزه را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه ادویه خوشمزه برای فلافل
۱ قاشق غذاخوری پودر انبه
۱ قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری پودر سیر
۲ قاشق غذاخوری پودر پیاز
۱ قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
۱/۳ قاشق غذاخوری پودر جوز هندی
۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری پودر زیره سیاه
۱/۲ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
۲ قاشق غذاخوری پودر جعفری خشک
۱/۲ قاشق غذاخوری پودر نعنا
۱ قاشق غذاخوری بیکربنات سدیم (بیکینگ پودر)
طریقه تهیه ادویه برای فلافل
میتوانید تمامی ادویهها را از فروشگاه ادویه و چایخانه تهیه کنید.
در صورتی که ادویهها آسیاب نشده باشند، باید آنها را آسیاب کنید تا به شکل پودری درآیند.
یک کاسه متوسط انتخاب کنید و تمامی ادویهها را داخل آن بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید.
در پایان، بهتر است ادویهها را الک کنید تا ناخالصیها از آن جدا شوند.
به این سادگی، ادویه برای فلافل حاضر است. توجه داشته باشید که این مقدار ادویه برای یکبار استفاده نیست و میتوانید برای ۳ تا ۴ بار پخت فلافل از این ادویه استفاده کنید.
مناسب است که این ادویه خاص را در محیط خشک نگهداری کنید.
یادآوری میشود که استفاده از ادویههای نعنا و تخم گشنیز اجباری نیست و در صورتی که به طعم آنها علاقهای ندارید، میتوانید از استفاده از آنها خودداری کنید. مهمترین ادویه این غذا، پودر انبه میباشد که طعم منحصر بهفردی به آن میدهد.
نکات پایانی
تهیه ادویه برای فلافل بسیار آسان است و یکی از دلایل تمایز طعم فلافلهای جنوبی، استفاده از ادویههای خاص برای آنهاست.