چرا گوشت کباب تابه ای جمع میشه ( 2 نکته ساده)
چرا گوشت کباب تابه ای جمع میشه
کباب تابه ای یک غذای سبک و سریع برای خانه داران است. یکی از مشکلاتی که ممکن است برای کباب تابه ای پیش آید، جمع شدن آن است. در این مقاله به دلایل و راه حل های جلوگیری یا رفع این مشکل می پردازیم. با ما همراه باشید.
دلایل جمع شدن کباب تابه ای
مهمترین دلیل جمع شدن کباب تابه ای، نوع گوشتی است که استفاده می شود. استفاده از گوشت با درصد بالای چربی باعث جمع شدن کباب در هنگام پخت می شود. گوشت استفاده شده معمولاً ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله است. عمده ترین مشکل از گوشت گوسفند به دلیل چربی بیشتر است. بهتر است هنگام خرید گوشت، بخواهید 70 درصد گوشت قرمز و 30 درصد چربی داده شود یا از مقدار بیشتری گوشت گوساله به دلیل چربی کمتر استفاده کنید. یکی از دیگر موادی که در کباب تابه ای استفاده می شود، پیاز است. بهتر است پیاز را رنده کرده و آب آن را جدا کنید قبل از اضافه کردن به مواد.
راه های جلوگیری از جمع شدن کباب
پس از بررسی دلایل جمع شدن کباب تابه ای و روش های رفع آن، حالا به نکاتی برای جلوگیری از این مشکل می پردازیم. هنگام مخلوط کردن مواد، اگر کمی پودر سوخاری یا سیب زمینی رنده شده به مواد اضافه کنید، می تواند کمک کند. آب پیاز رنده شده را در جای جداگانه نگه دارید و برای جلوگیری از جمع شدن غذا، آن را به دستتان بزنید. همچنین با دقت به حرارت زیر کباب تابه ای توجه کنید تا آب آزاد شده کمتر شود. در نهایت، استفاده از مقدار کمی آب نیز می تواند در جلوگیری از جمع شدن کباب موثر باشد.