چرا کوفته شل میشود ؟ (2 نکته ساده)

چرا کوفته شل می‌شود؟

یکی از مشکلات اصلی هنگام پختن کوفته، این است که ممکن است این غذا شل شود. اگر تركيبات ابتدایی غذا را به درستی انتخاب نکنید، احتمالاً غذای شما شل می‌شود. بنابراین، باید تمام تركيبات مانند لپه، گوشت، برنج، تخم‌مرغ و … را بر اساس استانداردهای مشخص انتخاب کنید. اگر تركيبات غذایی زیاد باشد، ممکن است غذا سفت شود. در واقع، وجود نکات کلیدی زیادی واسه تركيب درست غذا موثر است. به سایت آموزش‌های آشپزی رضیم سر بزنید.

نکات مهم درباره پخت کوفته با فرم مناسب

اگر همه نکات اساسی مربوط به پخت کوفته را یادبگیرید، بدون شک می‌توانید از شل شدن غذا جلوگیری کنید. یکی از نكات اصلی که از شل شدن غذا جلوگیری می‌كند، آب پیاز گرفتن است. آب پیاز باعث شدن غذا شل می‌شود. بنابراین، قبل از اضافه كردن پیاز به غذا، باید آب آن را به‌خوبی حذف كنید. در واقع، آب پیاز از ویژگی‌های شل‌كنندگی تركيبات ابتدایی است.

چربی گوشت و شل‌شدن کوفته

یکی دیگر از نكاتی که باعث شل شدن غذای‌تان می‌شود، چربی اضافی گوشت است. برخی افراد کوفته خود را با گوشت‌های چرب می‌پزند. با این حال، باید بدانید که گوشت باید مقداری چربی داشته باشد تا غذا سفت نشود. اگر چربی بیشتر از حد در گوشت باشد، غذا شل می‌شود. یکی از نكات مهمی که از شل نشدن غذا حائز اهمیت است، قراردادن درب قابلمه است.

با قراردادن درب قابلمه حین پختن غذا، بخار زیادی به داخل قابلمه جمع نمی‌شود. این موضوع باعث می‌شود تا غذای‌تان شل نشود و بافت منسجم و زیبایی داشته باشد. باید تمام نكاتی که ممکن است باعث شل شدن غذا شوند را در نظر گرفته و براساس نكات اصلی این غذا را پخته‏تان. به این صورت، بدون شك تمام افراد خانواده از غذای شما لذت می‌برند. این غذا همراه با سبزیجات خوردن بسیار خوشمزه‌تر خواهد شد.

منبع : سایت آشپزی رضیم