چرا پیراشکی داخلش خمیر میشه ؟( 2 نکته ساده)
چرا پیراشکی داخلش خمیر میشه ؟
یکی از مشکلات اساسی وقتی پیراشکی میپزید، اینه که ممکنه داخلش خمیر زیادی بمونه. اگه خمیر بیش از حد توش بمونه، خوشمزه نمیشه. برای اینکه خمیر کمتری توش بمونه و خوشمزهتر شه، باید مواد و روشهای پخت رو دقیق بررسی کنید. همراه با سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
نکاتی برای آماده سازی خمیر غذا
یکی از نکات مهم برای پخت پیراشکی بدون خمیر اضافی، استفاده درست از مواد بر حسب رسپیای که استفاده میشه هستش. اگه مواد مناسبی استفاده بشه، بعد از سرخ کردن، خمیر دیگه توی غذا باقی نمیمونه. بعضی وقتا افراد بیش از حد خمیر استفاده میکنن که این باعث میشه خمیر غذا زیاد بشه. برای درست و خوشمزه آماده کردنش، باید مقدار صحیح و مناسب خمیر استفاده کنید. مهمه که گلولههای خمیر کوچیکتری داشته باشن تا بعد از پخت داخل غذا باقی نمونن.
پخت پیراشکی ترد و خوشمزه بدون خمیر اضافی
یکی از مواردی که باعث میشه خمیر پیراشکی توی غذا بمونه، اینه که به درستی سرخش نمیکنید. اگه روغن خیلی داغ باشه، غذا زودتر سرخ میشه. بعد از اینکه روغن داغ شد، حرارت رو کم کنید تا غذایتون ترد و خوشمزه بشه. یکی از موارد مهم برای خوشمزه کردن این غذا، سرخ کردنش در روغن زیاده. اگه روغن بیشتری استفاده کنید، بدون شک غذا خوشمزهتر میشه. یکی از نکات مهم برای پخت خمیرها، استفاده درست از آب و روغنه. این باعث میشه خمیر یکسانی داشته باشه و موقع سرخ کردن خوب بپزه.